Akryl priehľadný Ľad Rock Diamond Luster Kvapky Kryštály Poklad Drahokamy pre Tabuľku symbolov Scatter, Event, Svadbu, Umenie a Remeslá 100 ks

€11.36


Jasné, dúhové crystal kvapky pridať očarujúce vzhľad pre akékoľvek vnútorné alebo vonkajšie steny umelecké projekty. Svetlé reflexné a vynikajúce leštené akryl luster kvapky. Ideálny spôsob, ako zdobiť váš príjem, pre dieťa sprcha dekor alebo dieťa sprcha pre dievča. Pridať perfektný dokončovacie dotyk na váš očarujúce svadobné party alebo štedrý udalosti. Vzhľad týchto akryl diamanty dodá vašej strany perfektný rozprávky videnie. Tieto diamond dekor drahokamy odrážajú svetlo krásne a dodáva perfektný dokončovacie dotyk ako váza výplň alebo tabuľka dekor. Vysoko kvalitné luxusné lesk s vzhľad skutočná diamanty! Poznámka: Tieto sú umelé diamanty a NIE sú skutočné diamanty. Použitie na tematické oslavy, stužkové, oslavy, sviatky a zimné sezónne podujatia! Umelecké remeslá projekty, prázdninový stromy, Vianočný strom decor, a prírodné pobočky dekorácie. Široko aplikované na Narodeniny a Vianočné dekorácie, domáce dekorácie, návrhári interiérov na udalosti plánovači. Implementuje úžasne ako embellishment na vchody, lustre, lampy odtiene, kvapka svetla, dvere, záves, okno orezania, svadobné centerpieces, a iné svadobné dekorácie. Dáva luxusnej vzhľad na vašu ďalšiu akciu s týmito diamantový skvost, dekorácie. Môže byť tiež použitý ako tabuľka konfety na Narodeniny, Sweet 16, dieťa sprchy a pre takmer všetky svadobný stôl dekorácie. Možnosti sú nekonečné s týmito kvetinový sprostredkovanie krištáľové ozdoby! Akryl diamond luster drop drahokamy opatrenie na približne 1.75" H x 0,5" H. Každá objednávka obsahuje taška zo 100 diamond luster drahokamy.

Štítky: mince 100 ks, sklo chandalier, chandelie, cool tabuľka, doprava zadarmo pre spálne stolná lampa, diamond maľovanie rock and roll, jasné, acryl diamond, grinch strany, centrum tabuľka crystal, bling krištáľový svietnik.


( 1 Hodnotenie )

Počet