Dildo Vibrátor Automatické G-spot Vibrátor s Bulík sexuálnu Hračku, Ženy Hands-free Sex Zábava Análny Orgazmus

€18.60


Funkcie:

S týmto realistický vibrátor! Tento rideable dong pre dámy je ideálny pre dospelých hračka pre každý pár chcú okoreniť svoj sexuálny život! Priniesť nové vzrušujúce človeka do spálne risk-free! Môžete dokonca použiť tento dong získať sexy pocit skutočného penisu, zatiaľ čo vy potešenie seba samého! Tento vibrátor je veľmi vhodný pre horúce a zaparené, sprcha sex! Táto non-vibračné dildo s guľou môžete nalepiť na vašu sprchové dvere alebo vaňou stenu pre najdaždivejšie, najdivokejšie styk ste kedy zažili! Majú silný orgazmus sama, alebo pozvať svojho milenca zapojiť do zábavy! Aby vám uspokojujúci pocit skutočného človeka, zatiaľ čo vy masturbovať! To extrémne penis-tvarované dildo pre ženy, aby si myslíte, že ste na koni reálne stud! Realistický hlavu, veiny hriadeľa a vrásčitý gule naplní vás len ako muž by! Teraz môžete mať neuveriteľné reálnom pocit, sex na vlastnú päsť! Vibrátor je vyrobený z lekárskej triedy ABS, silikónové a je bezpečné, mäkké, elastické, non-jedovatý, bez zápachu a priateľské k pokožke. Vibračná tyč je pokrytá plastický štruktúru, väčšiu hlavu a štíhly pás, že sú hladké a ergonomické. To je jednoduché vloženie do pošvy dosiahnuť presné G-bodu.

Popis:

Materiál:Silikón, ABS

Funkcie: 3 rýchlosti tlačením, 7 frekvencie vibrácií.

Napájanie: vstavaná Batéria, USB Rechargable

Kapacita batérie:1100mA

Teleskopická vzdialenosť: 4,5 cm

Hlučnosť: Max 50 dB

Ochrana osobných údajov Zaručená: ochrana Vášho súkromia je pre nás veľmi dôležitá. Pošleme vaše produkty v tajnosti stav, balenie, bez akýchkoľvek obrázky a slová o sexe. Zoznam balíkov: 1 x Vibrátor, Dildo 1x Nabíjací Kábel 1 x Diaľkový ovládač (Závisia od vášho výberu)

Štítky: moje sexuálne hračky, plyšové, sexuálnu hračku, zadok rozbaliť, sex hračky, bdsm hračky, análny, super silikónový vibrátor, vibrat, erotické penis krúžok, sex stroker.


( 4 Hodnotenie )

Počet