HISMITH 3XLR Adaptér na Premium Sex Stroj KlicLok Systémový Konektor Príslušenstvo sex produktov pre dospelých

€24.80


Popis produktu

URČENÉ PRE:Všetky značky sex stroj s 3XLR konektor,3 jazýčkov konektor FUNCTIONl: Aby si 3XLR konektor stroj môže použiť Hismith kvalitné umelé penisy s KlicLok systém VYSOKO-KVALITNÝ MATERIÁL:Veľmi Robustné,vyrobené z non-hrdzu z nerezovej steelconnector USER-FRIENDLY: Jednoduchá inštalácia, stačí vložiť ho na pôvodný konektor ako prílohu RIADKA TEPLÉ: Nie je určený pre veľké umelé penisy, pretože vaše lacné 3XLR konektor stroj nemusí podporovať hmotnosť

Oznámenie

Tento 3XLR adaptér neobsahuje žiadne Vibrátor & stroje ukazujú na obrázky, iné položky pre zobrazenie iba. A čo viac, tento adaptér navrhnutý pre 3XLR konektor sex stroj, nebude to fungovať na všetky ostatné konektor sex stroj. Ak máte akékoľvek otázky, prosím kontaktujte naše obchodné, dáme rýchlu odpoveď do 24 hodín.

Strieborné BALENIE OBSAHOVAŤ

1 x KlicLok Systém Adaptér pre 3XLR Konektor Sex Stroj

HSC04-Aktualizácia BALENIE OBSAHOVAŤ

1 x KlicLok Systém Adaptér pre 3XLR Konektor Sex Stroj 1 x Tela Dildo

Adaptér-sada BALENIE OBSAHOVAŤ

1 x KlicLok Systém Adaptér pre 3XLR Konektor Sex Stroj 1 x Vibrátor Svorka

Tajné balenia:

S cieľom ochrany zákazníka ochrany osobných údajov, obal, nebude mať žiadne informácie o výrobok,Len viete, čo 's vo vnútri. Zvyčajne sme vyhlásiť "masér"name colnému,Takže bez ohľadu na to, čo si kúpite, nemáte žiadne rozpaky.

Platby

Escrow je našim preferovaným spôsobom platby ,akceptujeme aj rôzne platby, ako je to uvedené nižšie: Ak existuje nejaký problém o platbu, Prosím, neváhajte nás kontaktovať.

Zásielky

1.Doprava bude usporiadané do 7 dní po dokončená platby. Všetky tovar bude odoslaný na dodaciu adresu, ktorú ste jej poskytli. Aby ste mohli prijímať tovaru na čas, prosím, uistite sa, že vaša adresa je správny, a zahŕňajú máte mobilephone číslo. 2.Ponúkame veľa spôsob prepravy,ako sú: Čína Príspevok Registrované Air Mail, ePacket, Singapur Post, holandský Post, PostNL, Aramex, ruský Vzduchu. Budeme si vybrať vhodnejšie a rýchlejší spôsob, ako pre vás . 3.Môžeme ponúknuť akýkoľvek spôsob dopravy, čo chcete.Máme rýchly spôsob dopravy nasledovne: DHL, EMS, Fedex, UPS, Rusko Express

Vrátenie a Vrátenie peňazí

1. Ak nie ste spokojný / á s naším tovarom, môžete požiadať o vrátenie alebo vrátenie peňazí do 7 dní po tom, ako dostanete tovar. 2. Ak tovar, ktorý ste dostali, nie je rovnaký s popisom, alebo máte nejaké problémy s kvalitou prosím ponúkajú dôkazy .Budeme vám ďalší nový tovar s vašou ďalšou objednávkou, alebo vám môžeme poskytovať primeranú náhradu. 3. Ak sa chcete vrátiť tovar späť len preto, že si osobný dôvod, potom budete musieť zaplatiť prepravné. 4. Prosím, neposielajte späť od seba, bez toho, kontaktujte nás.

Spätná väzba

Úprimne dúfame, že ste spokojní s položkou, prosím, dajte nám pozitívna spätná väzba a 5 hviezd. Ak máte akékoľvek otázky neskôr, prosím, neváhajte a povedzte nám, budeme sa snažiť pomôcť vám ho vyriešiť.

O nás

Hismith je návrh, vývoj a výroba integrovaná spoločnosti. Zameriavame sa na high-end sex-stroj dizajn a výroba. Naším cieľom je pomôcť našim zákazníkom, výkon konečný potešenie v súkromnom živote. Naša podnikateľská filozofia je symbióza a win-win s inými značkami.

Štítky: vibrátory ženy multi rýchlosť vibrátor, dildo na sex stroj, 3xlr, budík sex, sex hračky, Dildo 3xlr, 3xlr adaptér, kurva machin, automatické dildo sex stroj, machin sex.


( 0 Hodnotenie )

Počet