Orálny Sex orgazmus gay sex produkty sexuálne hračky pre dospelých Jedlé Mazivo pre Vaginálny, Análny Silikónový Olej pre dospelých Masáž Gél

€3.40


So Sexuálnym Podtextom : Nie

Krajina pôvodu : CN(Pôvodu)

Nemravný Obrázok : Nie

Typ Položky : Lubrikanty

Informácie o výrobku

Orálny sex vody špecifikácia Výrobku: 80ml*2 [Blue chuti] Studenej mincovňa [Red chuti] Orange, čerešňový kvet, jahoda Po troch rokoch výskumu a vývoja, orálny sex vody sa narodila,Prijať rozšírené plavidlá, vyberte si zdravú a vzácne suroviny, aby Sa zmes ochladí a hot predstavuje oheň a ľad víla orálny sex skúsenosti,chuť je úžasná,Rovnako ako prvá láska.

Dvojité potešenie, Super podnet .Pocit z ľadu a ohňa.

Potravinársky výber materiálu, bezpečné a zabezpečené, prehĺtanie nemá vplyv na zdravie

Prečo používať orálny sex vody?

1. Deodorize zápach z úst, a penis, účinne odstrániť vylučovanie penis. 2.Osviežovače dychu sú účinné pri odstraňovaní zlý dych a zvyšky potravín. 3. Dôležité pre flirtovanie, ľadu a ohňa, aby predohra viac vzrušujúce.

Aké orálny sex výrobky môžu byť obsiahnuté v ústach?

Orálny sex mazivá:Orálny sex mazivá sú mazivá a nemal by byť použité pre orálny sex,jeho mastné a lepivé vlastnosti dať v ústach nepríjemný pocit,je To tiež ťažké vyčistiť ústa po použití. Orálny sex vody:Orálny sex voda je voda agent,ktoré majú orálny sex nebude spôsobovať žiadne nepríjemné pocity v ústach, a ovocná chuť je jazyk cítiť pohodlne

Čím viac budete sať, chladnejšie to dostane,Trvanie 1 hodina.

Orálny sex s modrá kvapalina,bude to robiť penis/klitorisu cítiť v pohode a v pohode.

Viac lízať, na teplejšie pocit,climaxing

Oheň a ľad na špičke jazyka,Priniesť stimulácia orálny sex skúsenosti,Robia sex viac vzrušujúce.

Ako máte použiť orálny sex vody?

Ženy, pre mužov

Pani sa bude dať červené fľašu ústne vody do úst pre orálny sex,prinesie horúce radosť do penisu,potom modré fľaše ústa vodou úst, orálny sex,dáva penis chladné, stimuluje pocit,mnohokrát alternatívne použitie cítiť viac v pohode, viac vzrušujúce!

Mužov pre ženy

Muži podržte orálny sex vody vo svojich úst v dvoch rôznych farbách,cicať na ženské bradavky a klitoris,dvojité potešenie

Milovať ho, je, aby jeho srdce,nechajte ho cítiť radosť z ohňa a ľadu.

Ľudia, ktorí používajú orálny sex vody povedať, že to funguje! Orálny sex používa sa predovšetkým o techniku,moje ústa je unavený,môj manžel ešte povedal, čo som nemal pocit, právo,Po použití orálny sex vody,bez schopnosti môžete tiež nechať manžela pohodlné stimulácia!!

Informácie o výrobku

Orálny sex vody špecifikácia Výrobku: 80ml*2 [Blue chuti] Studenej mincovňa [Red chuti] Orange, čerešňový kvet, jahoda

Štítky: ženy masážny olej, nuru premium gél na masáž, čistý sex, testis prostaty masér, penis mazivo gél, gay sex, sex hračky, orgazmus ženy, j mazivo, hodváb silikónové mazivo.


( 0 Hodnotenie )

Počet