Muž Análny Vibrátor, Vibračná Cockrings Masáž Prostaty Zadok Plug Sexuálne Hračky pre Mužov Oneskorenie Ejakulácie Penis Krúžok Silikónové Masturbat

€7.45


Muž Upozorňuje Prostaty Masér s Manželskou Krúžok Nepremokavé Zadok Plug Radosť Hračky pre Mužov, Ženy & Páry

Silikónový materiál: Mäkký silikónový materiál je použitý, to je hladké a pohodlné, a je bezpečný pre telo. Tento materiál je veľmi mäkký a pružný, najmä jednoduché použitie, vysokokvalitné veľmi jednoduché, pohodlné a ľahko vyčistiť!

Veľkosť: Vkladanie dĺžke cca 10.5 cm, predné krúžku hrúbka cca 4 cm. Tip je malý a ľahko vstúpiť bez bolesti, vhodný pre začiatočníkov, s penis krúžok, prostaty, penisu, perineum riti vine štyri body súčasne. Môžete plne vychutnať pocit vkladanie.

10-frekvencia vibrácií: stlačením Jedného tlačidla výbuchu vibrácií ◆ tip hlavy je ľahké sa pohybovať v análny, a zároveň upozorňuje mocne, masáž prostaty ako prst! Desať typy vibrácií režimy riadený jedno tlačidlo a agresívne línie tela stimuláciu G-bodu, a môžete plne vychutnať pocit vkladanie. Mechanizmus, ktorý vytlačí prostaty je šokujúce, a nespočetné množstvo mužov dosiahli suchý orgazmus prvýkrát.

Ergonomický dizajn: Tento produkt skutočne integruje penis krúžok a análny zástrčku. To môže byť ohnuté voľne v tvare, ktorý vám vyhovuje ergonómia. Bez ohľadu na vaše držanie tela, môžete uzdraviť svoje telo, ako sa vám páči.

Nové potešenie: Tovar, ktorý neobmedzí penis a gule súčasne s análny plug vložená, ideálny pre rozvojové krajiny! Ak ste unavení z obvyklej masturbácia, prosím, poďte! ️ Vloženie časť nie je veľký, takže aj začiatočníci nemajú problém vôbec. Tento produkt je nástroj, ktorý umožňuje získať oveľa väčšiu radosť, než je obvyklé ejakulácie orgazmus.

Štítky: análny masáž mužov, muž automatické sexuálnu hračku, masturbácia stroj, cockring plug, pop na sex, muž masturbat, zadok plug muž, dildo skryté, v zadok plug, dildo zadok, skryté hračka.


( 1 Hodnotenie )

Počet