Záhrada Dlhú Tyč Zbraň Vody Nastaviteľné Osem Druhov Sprcha Režime Spray Zavlažovanie Nástroj Uspokojiť Zalievanie Rastlín,Umývanie Áut,Čistenie

€12.81


Popis

Tento postrekovač vody môže byť spojený s hadica na vodu pre zavlažovanie záhrady a umývanie áut. S 8 vzory odvod vody, môžete nastaviť pre rôzne dopyt. Voda postrekovač je viac práce-uloženie ako rukoväť môže byť upevnený ručne-free klip.

Funkcie

1. 8 odvod vody vzory: sprchovacím kútom, centrum, jet, soaker, kužeľ, hmla, ploché a opláchnite.

2. Ergonomické spúšť je pohodlné uchopenie a non-sklzu.

3. S voľnú ruku klip na upevnenie rukoväť, takže nemusíte stlačte neustále, viac práce-ukladanie.

4. Silný vodný sprej, Či zavlažovanie, umývanie áut, umývanie zemi môže byť viac než dosť, je dobrým pomocníkom vo vašom živote.

Poznámka

1. Vzhľadom na ručné meranie, veľkosť môže byť chyba, prosím ťa, odpusť mi.

2. Vzhľadom na Iný Monitor, farba môže byť rozdiel.

3. Package Zahrnuté: 1 x Záhrady vodné Pištole

Sme DXBQYYXGS Oficiálneho Obchodu. Ďakujeme za vašu návštevu. V procese nákupu, ak máte nejaké otázky, prosím, kontaktujte nás ihneď!

NAŠE odošle produkt do 3 dní od doručenia objednávky. Ak neexistujú osobitné okolnosti, bude odoslaný najneskôr do 7 dní.

Ekonomické prepravy: výrobok je menej ako 5 eur, a predvolený je hospodársky logistiky. Ekonomické logistiky neposkytuje sledovanie informácie, ale nebude mať vplyv na príchod produkty.Doprava rýchlosť je o 35-65 dní.

Štandardné logistika: nákup viac ako $5 produktov odošle štandardné logistiky štandardne (viac stohovanie je v platnosti), poskytuje informácie o sledovaní. Rýchlosť prepravy je zvyčajne 25-45 dní. Rýchlo logistika: Ak potrebujete poslať rýchlo, logistika, prosím, kontaktujte nás. Rýchlo sa logistika dopravy rýchlosť je zvyčajne 5-15 dní. Keď ochrany čas sa blíži ku koncu, môžete nás kontaktovať na rozšírenie ochrany čas alebo poskytnúť riešenie. 1. Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby. 2. Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: voda vzduch zbraň, hgkj čistenie kresiel, sivá voda, bottl vody, autá workshop nástroje, auto dielňa nástroje automobilov, umývanie auta tlakový čistič, plyn, voda zbraň, dlhé vzdialenosti vodné pištole, skrine.


( 2 Hodnotenie )

Počet