Dual USB Rýchle Nabíjanie Dock Pre PS5 Radič Nabíjačku Stanica Stánok s USB Výstup pre PlayStation 5 DualSense Príslušenstvo

€12.18


Funkcia

1. Jednoduché a plynulé plnenie a vytiahnutí; jednoduché a pohodlné ovládanie. 2. Aktuálny limit, hranica napätia, cez prúd nízkeho napätia, vysokého napätia, a skratu ochrana. 3. USB DC napájanie, môžete nabíjať radič s USB C plug a nabíjanie telefónu s USB A výstup portu, kedykoľvek a kdekoľvek. 4. Podpora nabíjania až do 2 radiče v rovnakom čase. 5.V prípade, že výrobok je nabíjania 2 radiče, ak aktuálne presahuje 1A, výstup USB port je vypnutý, a regulátora nabíjania je prioritou, a keď aktuálne je nižšia ako 1A, výstup USB port je obnovená.

6. S nabíjanie a úplné nabitie označenie funkcie, aby ste zabezpečili, že regulátor má dostatok energie, takže môžete hrať hry bez obáv z výdrže batérie.

Poznámka:

1. Tam môže byť mierne veľkosť odchýlky vzhľadom na ručné meranie, rôzne meracie metódy a nástroje. 2. Obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky z dôvodu rôznych fotografovanie svetla, uhol a monitor.

Špecifikácia:

Vstupné rozhranie: USB, Typ C Radič metóda nabíjania: USB Typu C konektor Vstupné napätie: DC 5V Vstupný prúd: 1500mA Regulátor nabíjania prúd: 500mA Čas nabíjania: 3~4 Hodina USB A výstup port: DC 5V<1000mA Platné model: na PS5 bezdrôtový ovládač Veľkosť produktu: 176*60*54 mm/6.93*2.36*2.13"

Zoznam Balíkov

1 X Radič Nabíjačka 1 X USB Kábel

Štítky: Nabíjačky, Spotrebná Elektronika, Lacné Nabíjačky, Vysoká Kvalita Spotrebnej Elektroniky, Nabíjačky.


( 0 Hodnotenie )

Počet