Vr Stojan,Headset Displej Držiak a Radič Držiteľ Mount Stanica pre Oculus Quest/Quest 2/Rozpor S Headsetu, Stlačte Radiče

€16.53


Popis:

✅【VR List Modelovanie] vyzýva VR Stojan je navrhnutý špeciálne pre zobrazovanie a ukladanie VR headset a dotyk radiče.Nové VR List Modelovanie Stáť. Opustiť škaredý dizajn na trhu zvoliť nás. ✅【Chrániť vaše VR Headset je Šošovky] vyzýva Chrániť a zobrazenie VR Headset v zvislý stojan so stabilnou postoj, žiadny kontakt s šošovky, bez obáv o poškriabaniu.Vaši priatelia budú ohromení. ✅【Jednoduchá Montáž] vyzýva len štyri kroky zostaviť bez použitia náradia. VR Displej, odnímateľný Stojan dizajn môže byť uložené preč a znovu zostaviť v sekundách ľahko, aj jeho čistý dizajn uvoľní ploche priestor na vašej pracovnej ploche elegantné a efektné.Ťažšie vr headset bude viac stabilný, keď dal na, a nebude naklonenia. ✅【Širokú Kompatibilitu] vyzýva Kompatibilný s väčšinou štandardných veľkosti VR headsety vrátane Oculus Quest / Oculus Quest 2 / Oculus Go/Rift/Rozpor S/Quest,PSVR-Sony Playstation VR,HTC Vive a Pro,Vive Zameranie,Ventil Index,Samsung Výstroj VR,a iné väčšina all-in-one VR Okuliare. [ Tento VR headset držiak sa dodáva s 2 páry rôzne radič držiteľov, môžete si vybrať na zavesenie alebo zástrčka v ovládači podľa tvaru ovládači] ✅【what You Get] vyzýva 1*VR Stojan (s 8 dielov) + 1*užívateľská Príručka. Ak máte akýkoľvek problém s našim produktom, prosím, kontaktujte nás.Vezmite prosím na Vedomie: VR Headset a Dotyk Kontrolóri NIE sú v cene!

Biela ↓

Black ↓

Inštalácia kroky

Štítky: headset k10, prípade oculus hľadanie, oculus quest 2 popruh na zápästie, oculus quest tpu, quest 2, headphon držiteľ, fotoaparát lupa", prípade oculus rift s, klarinet, zakrivené slúchadlá, stojan.


( 1 Hodnotenie )

Počet