1Pair Grip Ochranné Kryty VR Príslušenstvo Pre Oculus 2 VR Ochranné Kryty Pokožky Radič Quest Grip Rukáv Rukoväť Sili E8E3

€5.03


Odrážky:

1、Ľahké držanie: nit-štýl grip konštrukcia zaisťuje, že ste ponorený vo VR svete a držať rukoväte pre Oculus Quest 2 VR pevne vo svojich rukách.

2、Premium a Mäkké: rukoväte sú mäkké na dotyk, ktoré sú vyrobené z potu odolné silikónové hladko spája do ovládači pre Oculus.

3、Kompletný Senzor na Sledovanie: presný rez otvory v koži a naše bezbariérový senzor, dizajn zabezpečiť, aby všetky vložené senzor IR Led diódy sú plne viditeľné a vyrovnané.

4、Ľahký Prístup: Naše tlačítko otvoriť konštrukcia zaisťuje, že môžete ľahko a intuitívne nájsť spúšť alebo tlačidlo menu, ktoré potrebujete.

5、Malý Tip: balíček obsahuje pár silikónové uchopenie kryty. A to nezahŕňa radič a popruh na Oculus Quest 2 VR.

Špecifikácie:

Názov: Silikónové Ochranné Kryty na Oculus Quest 2 VR

Materiál: silikón

Váha: cca 50g

Farba: čierna, modrá, šedá, červená

Balenie Zoznam:

1 Pár Rukoväť, Ochranné Kryty

Poznámka:

Tento ochranný obal je len doplnok, a nie sú VR zariadenia a popruhy!

Ďakujeme za vašu podporu!Vitajte kúpiť od nás!Môžete skontaktovať s nami a získajte viac podrobností tovaru .Vitajte na návšteve.Dúfam, že sa vám pekný deň!

Štítky: quest 2 popruh, oculus rift s stáť, ovládanie vr, oculus quest 2 bočný kryt, kábel pre oculus, prípad pre oculus hľadanie, quest 2, oculus popruh, irfp3306, oculus hľadanie.


( 1 Hodnotenie )

Počet