Mäkké PU Potu Pena Oko Pad Priedušná Oka Kryt Pre Oculus Quest2 Prípade Rám, Kryt Pad Black VR Headset Príslušenstvo

€9.10


Mäkké PU Potu Pena Oko Pad Priedušná Oka Kryt Pre Oculus Quest2 Prípade Rám, Kryt Pad Black VR Headset Príslušenstvo

Popis: 1. Pohodlné a hygienické.Tvár podložka je vyrobená z PU kože, ktorá je mäkká a môžete vytvoriť svoj VR headset potu, takže vaše dlhodobé zasadnutí VR viac pohodlné a hygienické a môžete zdieľať s rodinou alebo priateľmi.

2. S dvoma pena náhrady (cca 8mm/0.31 v, o 12mm/0.47 v), nie je žiadne svetlo úniku, čím ste bližšie k displej, poskytuje väčšie zobrazenie a užšiu strih. Sú ľahko čistí, stačí použiť handričku alebo utierky na odstránenie potu.

3. Unikátny vetrací otvor dizajn. Tvár rozhranie držiak a PU kožené panel sa ľahko inštalujú a nahradiť. Vyrobený z vysoko-kvalitného plastu, to vám môže poskytnúť viac využívať priestor a jeho unikátne vetranie otvor dizajn môže zabezpečiť vetranie, ale svetlo nebude enter, dostanete lepšie VR skúsenosti pohltí.

4. Anti-únik a ochranu. Nos podložky môže zabrániť, aby svetlo od zadania VR okuliare a zabrániť úniku svetla počas používania, čím sa zvýši vaša VR skúsenosti; vlastné VR objektív kryt je vyrobený z high-density hubky a jemnej, elastickej tkaniny na ochranu zariadení pre Oculus Quest2. Okuliare sú bez škrabancov, nečistôt a prachu.

5. Dostanete 1 tváre rozhranie, 2 tvár pad, 1 nepriepustných nos podložky a 1 VR objektív fotoaparátu.

Špecifikácia:

Materiál: PU

Farba: čierna

Platné pre: pre Oculus Quest2

Balenie Zoznam:

1*Tvár Rozhranie

2*Tvár Pad

1*Anti-leak Nos Podložky

1*VR Objektív fotoaparátu

• Všetky položky bude odoslaný do 2 pracovných dní po úhrade sa vymaže.• Všetky položky bude dodaný prostredníctvom Post Mail, ktorý zvyčajne trvá 15-35 dni, aby sa dospelo.• Medzinárodná doprava vyžaduje zložitejšie prepravné postupy (napríklad oboch krajín, zvykov, tranzitné stanice atď.), tiež bude mať vplyv mnoho faktorov, ako sú sviatky, počasie, atď, tak to bude pravdepodobne trvať dlhší čas na vaše položky, aby sa dostali na konečné miesto určenia. Ďakujeme za pochopenie o tejto záležitosti.• Dovozného cla, dane z pridanej hodnoty a iné poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo náklady na dopravu.Krajina Čas Doručenia(Cez Post Letecky)Pracovných Dní + sobota + SundayNorth Americký /Západná Európa 7~20 daysEastern Európe 7~35 daysAustralia 7~30 daysCentral Ázia 15~45 daysSouth Americký 15~50 daysEastern Ázijské 7~20 daysOthers 15~60 dní

Kontaktujte nás

Naše úradné hodiny sú :- 9:00 do 18:00 (GMT +8) pondelok až piatok - 8:30 do 12:30 (GMT +8) SaturdayAnd naša kancelária je zatvorené v nedeľu a štátne sviatky (Čína), ospravedlňujeme sa za neskorú odpoveď počas prázdnin

Naše Misie:

1. Ak chcete exportovať kvalitný tovar z orientu za priaznivú cenu pre vás.2. Práca so zákazníkmi s cieľom vybudovať svoj obchod .3. Ak chcete maximalizovať naše medzinárodné kupujúceho ziskovosti a konkurencieschopnosti.Prosím, príde čoskoro a navštívte nás znova!

Štítky: príslušenstvo oculus hľadanie, Oculus Quest 2 VR, kábel strane, oculus cv1 kábel, nabíjačka choetech, quest2, ns vr, vaňa mat načechraný, prípade oculus quest 2, quest 2.


( 2 Hodnotenie )

Počet