10W High Power LED Nástenné Floodlight, Umývanie UV Svetlo 365nm 385nm 395nm 420nm12V; 85-265V

€15.94


10W High Power LED Nástenné Floodlight, Umývanie UV Svetlo 365nm 385nm 395nm 420nm12V; 85-265V

Špecifikácie:

LED typ:High Power LED Svetlomet

Farba: UV/Ultra Violet

LED Množstvo: 10W High Power LED

Pracovné vstupné Napätie: 12V DC/ 85-265V AC

Výkon : 10W UV Svetlo

Vlnová dĺžka: 365nm-370nm; 380nm-385nm; 395nm-400 nm; 420-425nm

Certifikát CE záruka

Záruka: 2 Roky

Nepremokavé Trieda: IP65

Drôt Dĺžky: 10-15 cm Kábel Drôt

Aplikácie:

Môže dezinfikovať

mena detektor

kožné testy a fotochemickej reakcie

svetlo liečenie,

rudy hodnotenie

etapa dekorácie

disk midge

Čierne svetlo lampy vhodné pre ryby v jazierku , Do pasce hmyzu kŕmenie rýb

Package:

Platba L/C, Western Union, T/T, sú všetky schválené.Platba bude potvrdená do 24 hodín. Prepravné podmienky: Štandardné Paušálne Prepravné Služby ( HK Poštou bez sledovacie číslo ) Krajina/Región Dodacia lehota Prečo Poradenstvo účinnosť oboch colných a post office radšej obráťte sa na nás pred nákupom, alebo sme nie je zodpovedná za stratené, keď sme loď! Veľká BRITÁNIA, USA, AU, CA 10-25 pracovných dní Väčšine ostatných krajín 15-35 pracovných dní, Brazília, Turecko, Puerto Rico, Rakúska, ukrajiny, Litvy, Slovinska, českej, Slovenskej, Bulharsko, Chorvátsko, Azerbajdžan,

a iných východoeurópskych krajín 20-50 dní, a to Aj stratené, Ak nemôžete prijať, efektívnosť Štandardných Paušálne Prepravné Služby, ak chcete, aby rýchlejšie a bezpečnejšie služby, ponúkame vám EMS alebo DHL Služby len vtedy, ak platíte za extra poplatok. Môžete sa na nás obrátiť prostredníctvom e-mailu alebo eBay správy ešte pred potvrdením objednávky.

EMS:7-14days /DHL:5-10days (s sledovacie číslo) v prípade, Ak nemáte, kontaktujte nás pred vami, aby sa Štandardné Paušálne Prepravné Služby ( HK Príspevok ) bude predvolené prepravné služby. Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup. Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup. Spätná väzba by Sme ocenili, ak by ste mohli dať nám pozitívnu spätnú väzbu po transakcia ukončená. Sme grant našich zákazníkov pozitívnu spätnú väzbu. Služby zákazníkom ponúkame 7 času služby. Prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa našich výrobkov. Váš dotaz bude odpovedal s do 12 hodín. Záruka Všetky položky, ktoré ste kúpili od nášho obchodu sú pod 3 mesiace záruka. Vrátenie a zásady vrátenia peňazí v Prípade nespokojnosti s naším položky alebo služby, potom, prosím, postupujte podľa osvedčených postupov a kontaktujte nás pred odchodom akúkoľvek spätnú väzbu. Sme odhodlaní vyriešiť všetky problémy v priateľskej a uspokojivým spôsobom. Vždy sme odpovedať na správy do 2 pracovných dní. Ak sa nechcete dostať odpoveď od nás, potom, prosím, kontrolu nevyžiadanej alebo spam schránky. Originálne a vrátiť expedičný poplatok nebude vrátený, alebo úhrada za všetkých okolností. Musíte súhlasíte a beriete na vedomie, tento pojem ak sa vám cenovú ponuku pre túto položku. Preto sa, prosím, nesťažujte o nutnosti lode späť na vlastné náklady. Kontaktujte Nás: Sme tu a je pripravený vám pomôžu s akékoľvek otázky, alebo obavy pred alebo po zakúpení Služby čas: nedeľa až piatok 1:00--9:30 UT(universal time,Greenwich mean time) robíme snažiť reagovať tak rýchlo, ako je to možné. Vzhľadom na časové pásmo rozdiel, prosím, že môže trvať až 2 pracovné dni dostať svoje mail odpovedal.

Štítky: 5w led uv, 395nm led uv, ultrafialové led, 365nm uv lampa, anjel nádrž, 5v uv lampa, 365nm led uv, 365nm, 150w pred povodňami, 365nm uv.


( 0 Hodnotenie )

Počet