Proster 2 ks 10 LED Senzor Šatník Svetlá PIR Snímač Pohybu Detektor Nočné Svetlo Magnetické Pásy na batériový Biele Svetlo

€8.26


Funkcie:

*Automatické indukčné: To je piro senzor automatického produktu. To dokáže detekovať pohyb ľudí, keď ľudia zadajte detekciu oblasti, bude svetlo; keď ľudia opustí,

to bude ľahké vypnutie s 30s odkladu. Zapne sa iba vtedy, keď je tma a pri pohybu je detekovaný.

*S 10 LED v každom svetle,senzor svetiel poskytuje dostatok svetla, aby sa uistite sa, že ste nikdy narazí v tme.

Fantastické energeticky úsporné a šetrné k životnému prostrediu zabezpečuje extra-long life na vaše svetlo.

*Jednoduchá inštalácia na. Žiadne náradie, skrutky alebo matice sú povinné. 10 LED biela svetlý, energeticky úsporné a šetrné k životnému prostrediu.

*Tento Pohybový Senzor LED Svetlo je Napájané 4PCS AAA batérie (nie sú súčasťou). to inteligentný senzor čip s pasívne infračervené technológie, spoľahlivý výkon a vysoká citlivosť,

presne detekovať váš pohyb.Bar tvarované a kompaktnej veľkosti, aby to ideálne nočné svetlo na vaše spálňa, kúpeľňa, schodisko, chodba, kuchyňa, skrine, atď.

Špecifikácia:

Citlivosť: o 3 Meter

Senzor Rozsah: 120°

Farbu Svetla: Biele Svetlo

LED Životnosť: 50.000 Hodín Alebo Viac

Veľkosť: 7,5 x 1.2 v (L x W)

Materiál: Hliník + ABS

Produkty popis:

Je stabilný pri práci a bezpečnosť prevádzky a úspory energie na použitie. To sa zvyčajne používa v skrini šatník a chodba.

Automatické snímanie svetla: Ak svetelný senzor zistí dostatok svetla, produkt sa nezapne, aj keď tam je pohyb ľudského tela.

Automatické náhodné časové oneskorenie: výrobky nebude vypnúť, kým ľudia odídu preč.

Upozornenia:

Nikdy neinštalujte toto svetlo v mieste, ktoré je vlhké a s vysokými teplotami, ktoré môžu mať vplyv na normálnu pracovné svetla.

Je potrebné používať v tmavých miestach. Nikdy neinštalujte svetlo v silnom svetle v prípade ovplyvňujúce citlivosť alebo dis prevádzky.

Inštalácia batérie pred použitím.

Keď LED dostať stmievanie, prosím, výmeny batérie.

Package Zahrnuté:

2x 10 LED Senzor Šatník Svetlo(Batéria nie je Súčasťou balenia)

2x Používateľská príručka

Štítky: lampa led vonkajšie steny, led opple, led mini mieste, pir snímač pohybu modul 220v, lampa pir, pohybový senzor svetiel, Prozor, E27 Snímač Pohybu, cct rgb, žiarovka led e17.


( 1 Hodnotenie )

Počet