10pcs/veľa 200 mm LED Pásy Lampa KLASU Čip na Palube Žiarovka 12V 20 CM Bar Svetlo 1000LM Nepremokavé Osvetlenie Vozidla Prácu Domov Svetla urob si sám

€18.25


10pcs/veľa 200 mm LED Pásy Lampa KLASU Chion Rada Žiarovka 12V 20 CM Bar Svetlá 1000LM Nepremokavé Osvetlenie Vozidla Prácu Domov Svetla urob si sám

200*6mm COB LED Pásy L únik KLASU Veľkosť: 200*6mm Emitting Veľkosť: 94 1*6 mm Výkon: 10W Napätie: DC 12-14V Max Prúd: 900mA Emitting Farby: Teplá Biela (3000K), Studená Biela (6500K) Aplikácie: Auto svetlá, pracovné lampy, dom osvetlenie, iné LED svetlá

Existujú tri verzie na výber: Štandard : len COB LED pásy, je potrebné, aby ste drôt to. S Chrániča : s drôtom a ochrancu, životnosť LED bude dlhšia. S protector a diaľkový ovládač : s drôtom a chránič a diaľkové ovládanie, životnosť LED COB je dlhšie a môžete kontrolovať, jas ďaleko, veľmi pohodlné.

Čo Indluced: 10pcs 200*6mm COB LED Pás Svetla

DÔLEŽITÉ UPOZORNENIE :

Ak používate COB LED svetlá na automobily alebo vstupné napätie je >12V , potom, prosím, predám svetlá s protector alebo pomocou diaľkového ovládača !

Čo je KLASU?

COB (Čipy on Board) je nová technológia LED balenie LED svetlo motora. Multi LED čipy sú balené spoločne ako jeden svetelný modul. Keď sa rozsvieti, vyzerá to tak, osvetlenie panelu.

Ako COB LED zdroj svetla funguje?

V KLASU osvetlenie, jednej LED čipy sú umiestnené priamo na dosky plošných spojov (alebo substrát), ktorá má tepelné vlastnosti rozptýliť teplo. Odvod tepla je veľmi dôležitý aspekt pre LED osvetlenie, pretože to môže mať veľký vplyv na životnosť svietidla. Preto, KLASU osvetlenie môže mať vyššiu LED čip hustota a dosiahnutie vyššej úrovne svetla pri zachovaní alebo zlepšení života.

Výhodou COB:

KLAS svetlá sú efektívnejšie formy LED osvetlenie pre všeobecnosti, a automobilový svetelné aplikácie, pretože:

- svetlo má viac jednotný vzhľad

- lepšie života

- dosiahnuť vyššiu úroveň svetla cez veľké oblasti

- KLAS je viac stabilné a spoľahlivé než štandardné LED balík

Shenzhen Sumbulbs Prostredie Technology Co., Ltd., je profesionálny Výrobca & servisný technik pre LED Osvetlenie, kto má približne 10-ročné skúsenosti v Číne.

Sumbubls Spoločnosť má kompletné a vedecké systém Riadenia Kvality, s niekoľko veľmi skúsených inžinierov a technikov, a je vybavená plnú moderných high-tech zariadenia a výrobných liniek.

Sumbulbs hlavne zameraná na výskum a vývoj LED Svetelných zdrojov, projektovanie a výroba LED svetlá. Výrobky sa pohybujú od KLASU čip, Stropné Svietidlá, Reflektory, Krištáľové Lampy, Trubice Svetla, Sledovať Lampy, Pouličné Osvetlenie, Baník Lampa, Projekt Lampa, Slnečné Svetlo, Blesk Svetlá atď. Naše výrobky sú široko používané v hoteli osvetlenie, osvetlenie miestnosti, kancelárske osvetlenie, ourdoor a osvetlenie priemyselné osvetlenie a iné osvetlenie projekty.

Naše výrobky sú široko predáva do zahraničia a domácich trhoch, a dostal veľmi dobré vysoké hodnotenia od našich zákazníkov.

"Kvalita Prvý" vždy je hnacia sila pre Sumbulbs Ľudí.

Sumbubls, je na ceste, aby sa ďalší vynikajúci GIGANT v Prostredí Osvetlenie .

Super Jasné 100W 150W 200W LED Žiarovky KLASU Čip Na Palube Lampa DC 12V 6500K Studená Biela Obdĺžnik LED Matrix pre DIY Auto Svetla

1. Prosím potvrďte cena / poštovné a iné detaily s dodávateľom pred objednávke.

2. Prosím, uistite sa, že ste si prečítať celý popis a súhlasíte s tým, aby transakcie pred nakupovanie.

3. Akceptujeme Alipay, Západ Únie, T/T(Bankový prevod ), PayPal a kreditné karty . Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

4. Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova.

5. Platby musia byť hotové do 15 dní, alebo bude objednávka zrušená a podpore zľava bude neplatný.

Všetky položky bude odoslaný do 2 pracovných dní po platbe je jasné, a my vám pošleme tovar tým, že Čína Príspevok Air Mail ako predvolený.

Poznámka : Čína Príspevok Air Mail/ Pozemok len patrí na celom svete post systém, ktorý je oveľa pomalší, než špeciálnym dodacím. Položky dorazí v 7-25 pracovných dní na celom svete zvyčajne. A čas príchodu závisí aj od rôznych oblastiach a iných faktorov.

Všeobecné čas príchodu tabuľky je uvedený nižšie pre váš záver: ht Pásy DC 12V 14V 6500K Studená Biela Námestie DIY KLASU

1. Ak tovar má VADU/ ZLOMENÉ, keď ho dostanete, alebo nie ste spokojný s tým, vráťte ho do 14 dní na výmenu alebo vrátenie peňazí. Ale musí byť tovar späť na stav z výroby. Prosím, kontaktujte nás vopred a skontrolovať spiatočnú adresu, než vám to vrátiť.

2. Ak položka je chybné v 3 mesiacoch, by sme mohli odosielať vám nové náhradné zadarmo, alebo ponúknuť plnú náhradu po prijatí chybné položky.

3. Ak položka je chybné v 12 mesiacov, tiež by sme mohli ponúknuť vám náhradnú službu, ale budete musieť zaplatiť dodatočné prepravné náklady.

Naším cieľom je poskytnúť najvyššiu Úroveň Zákazníckych Služieb, a náš služby zákazníkom špecialisti sú vždy stál na riešenie akéhokoľvek vášho problému.

Štítky: 20w led pásy, rada pre led, 14v led, 20 cm led pásy, 5v led, modré pásy, 50m ws2812b led pásy, cob led, klas pásy, 220v cob led.


( 0 Hodnotenie )

Počet