Kórejský Módne Textílie Kvet Keychain Charms Roztomilý Crystal Pearl Strapec Reťazca Auto Krúžok Taška Prívesok Prívesok Na Ženy Šperky

€2.39


Kórejský Módne Textílie Kvet Keychain Charms Roztomilý Crystal Pearl Strapec Reťazca Auto Krúžok Taška Prívesok prívesok na Ženy Šperky Materiál:Kov+pearl+textílie Konverzie:1cm=0.393 palcový Váha:Cca 30 g balenie obsahuje:1pc* keychain

Poznámka: 1. Vezmite prosím na vedomie, fotografia sa nemusí zobraziť skutočnú veľkosť, prosím pozrite si Popis veľkosť detaily. 2. Prosím povolené 3-5mm rozdiely vzhľadom na ručné meranie, vďaka. 3. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.Ďakujeme!

1.> $150 ,doprava zdarma do EMS,DHL,FEDEX 2. > $15 ,doprava zdarma v Číne Príspevku Registrovaný Vzduchu Mail doprava zadarmo (majú sledovacie číslo s sledovania informácií ) 3. $15 , doprava zdarma v Číne Post Obyčajný Malý balík Plus,Yanwen Ekonomické Air Mail, SunYou Ekonomické Vzduchu Mail doprava zadarmo (majú sledovacie číslo, ale bez sledovania informácií vo vašej krajine )

Veľkoobchod a dropshipping sú obe privítali? Pre veľkoobchod, poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 3-7 dni, aby sa dospelo. Pre drop shipping, by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli. Ako môžem sledovať stav mojej zásielky? Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača otvoriť), Čo môžem robiť, keď nákup ochrany čas uteká? Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť. Takže vaše peniaze nebudú prechod na môj účet.

Štítky: mignify krúžok na kľúče, keychain, šťastie keychain charms, automobilový keychain, smalt daisy keychain, čistý luxus taška čaro, rogue kľúč reťazca, roztomilý keychain, lotosový kvet keychain, perlové wristlet keychain.


( 4 Hodnotenie )

Počet