Naruto keychain Sasuke Kakashi Zliatiny Zinku keyring Anime Chlapci Dievčatá Prívesky Cosplay Šperky Choker Karikatúra, Doplnky, Darčeky

€4.13


RM1353017783651254 Materiál: Zliatiny Zinku

Prívesok, Veľkosť: O 6typ--9 cm

(1cm=0.39 inch)

100% Zbrusu nový Vysoko kvalitný

Nádherný položky pre milovníkov Anime,Vhodné pre cosplay príslušenstvo.

Špeciálny vzor navrhnutý, Veľmi krásne a módne,Klasické hry, zberateľstvo,super roztomilý darček ako.

Farba môže byť trochu odlišný v dôsledku vplyvu svetla a moniter nastavenie.

Prosím, dovoľte 1-2cm líši vzhľadom na ručné meranie, vďaka!

Spôsob platby

Prijímame len Viazaný,Kreditné karty,Western Union.

Prosím uhradiť do 3 dní od objednávky.

Doprava Politiky

1. Normálne, položky budú zaslané do 2 pracovných dní po prijatí platby vymazané.

2. Prosím, potvrďte svoju adresu, telefónne číslo a psč pred nákupom ,zasielame balík k vašej www.tantra-egypt.sk registrovaná adresa len,ruský kupujúci sa musí použiť úplné meno, právo psč, Inak dodanie zlyhá.

3. Tovar bude dodaný z Číny, čas Dodania závisí od destinácie a iných faktorov,Ak sa nechcete dostať váš balíček v čase, najprv nás kontaktujte, my vám pomôžeme vyriešiť.

4. Č vaild sledovacie číslo pri objednávke je menej ako 5 eur, pomaly a bez sledovania,ak si vyberiete "Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus", prosím, vedieť, že tento druh logistiky aplikáciu. tento režim logistiky bude mať niektoré nedostatky, ako sú straty a oneskorenia dodávky, ale je to najúspornejší spôsob logistiky, prosím pochopiť. Pri objednávke nad 5 eur, balíček sa bude zobrazovať celú logistiku sledovanie informácie..

5. ak sa rozhodnete "www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava", prosím, vedieť, že toto je nový dopravy, patrí www.tantra-egypt.sk, je to aj bezpečné a rýchle režime. To je sledovať celú cestu. Ale sledovať informácie nie sú aktualizované v čase, musíte počkať niekoľko dní. Nemusíte mať žiadne riziká, pretože sme sľub, že, ak si nebol dostal položka v 60 dní, by sme vám vrátime plnú sumu vám.

služba záruka

V prípade, že ste dostali chybné položky, Prosím, kontaktujte nás najneskôr do 3 pracovných dní po obdržaní položky, urobíme countermeasure nech ste spokojní .Tu sú niektoré z najčastejších problémov:

1.výrobok poškodený: urobíme náhrady v súlade s skutočnej situácii , alebo poslať nové.

2.zlý výrobok: Pri každom kroku boli prijaté opatrenia na zabezpečenie toho, aby sme loď z správnu položku, tam bude príležitosť, keď dostanete položky, ktoré sú odlišné od popis.pošleme novú, alebo náhradu škody podľa hosťa.

3.produkt stratil: v prípade, ak produkt nie je prijatá v čase logistického sľub, to je považované za stratené, my vám plnú náhradu, alebo poslať nový, podľa priania zákazníka.

4.Položky sa vráti:tovar musí byť vrátený v pôvodnom a nevyužité stave a originálne krabice a obaly musia byť obnovené.

5.Zrušenie objednávky: Prosím, kontaktujte nás v čase pred objednávka je doručená, inak nebudeme môcť zrušiť objednávku z dôvodu logistické faktory po balík je vydaný, je potrebné pochopiť!

Servis A Spätná Väzba

Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred yo.Zaviazali sme sa zabezpečiť záujmy našich zákazníkov s kvalitou výrobkov a vynikajúce služby. Vaša 100% spokojnosť je náš cieľ!

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, nechajte 5 hviezdičiek pozitívnu spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi tovary a služby. vďaka!!!

RM1353017783651256

Štítky: naruto, sasuke uchiha, malé naruto obrázok, zlato spider keychain, frieza obrázok keychain, keychain v kabelke, reťaz kľúč, itachi keychain, handričkou naruto, itachi kakashi obrázok.


( 4 Hodnotenie )

Počet