Jobon Ženy Auto Keychains Rose Gold Heart Shape Kožené Tlačidlo Krúžky Držiteľ Milenci, Priatelia Najlepší Darček, Aký Kľúč Reťazca Príslušenstvo Šperky

€4.76


Balenie Obsahuje:

1 x Keychain(iba jeden)

Poznámky:

1. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázky nemusia odrážať skutočný farba položky.

2. Porovnať detail veľkosti s vy, prosím, aby nepatrný rozdiel vzhľadom na ručné meranie.

Spätná väzba

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby. Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom. O Prepravné 1.Budeme loď sa tovar v 2-4 dni, tovar dorazí ste v 5-75 pracovných dní závisí na prepravu spôsobom, určenia a ďalších faktorov. 2.Máme sledovacie číslo pre vás po odoslaní sa tovar, môžete skontrolovať, či váš balík on-line na kdekoľvek. 3.Ruský Post potrebujú, celé meno (priezvisko, stredné meno, priezvisko) získať balík v snahe vyhnúť sa nepodarilo odoslať, uveďte prosím správne meno a priezvisko pravopis, ďakujem pozornosť! Záruky a Záruky 1.Ak nie ste spokojní s tovarom, keď ju dostane. Prosím, kontaktujte nás, a vrátiť ho do 7 dní na výmenu alebo peniaze späť. Ak vrátite tovar by ste mali zaplatiť návrat nákladnej dopravy. 2.Ak dostanete chybný tovar, dáme vám nový ako náhrada v ďalšej objednávke. 3.Ak tam je nejaký problém, kontaktujte prosím po prvé, budeme riešiť primeraným spôsobom. Vďaka vopred za vašu spoluprácu. 4.Obchod denný predaj je veľmi vysoká, niekedy informácií nie je včas, prosím pochopiť.Prosím, buďte trpezliví, pre 1-4 dní, o predĺžení lehoty pls povedzte mi aspoň 5 dní vopred.

Štítky: úprimný keychain, zlatý prsteň rose, golden state keychain, reťaz kľúč, autobus kľúčenky, paracord prívesok na príslušenstvo, priateľ zobraziť, huawei lode, pazúr machin, sklo keychain.


( 2 Hodnotenie )

Počet