Ouchuangbo android 8.1 gps multimediálny prehrávač rádio pre Innova Dingva podporu Tesla typ 1080P video 2GB RAM, 32 GB ROM

€256.79


Pred podaním objednávky, prosím zanechať odkaz:

(1)o Aký model a rok je vaše auto?

(2)pošli, Prosím, originál autorádio, obraz sa mi, dovoľte mi, skontrolujte, či je vhodný?

Výrobok je vhodný pre:

Toyota Innova Dingva (Automatická klimatizácia)

Toyota Innova Dingva (Manuálna klimatizácia)

Hot predaj bod:

1. Podpora prevádzky systém: Android 8.1 systém.

2. Podpora 2GB RAM.

3. Podpora 32GB ROM

4. Podpora 4 Jadrá CPU.

5. Naše kábel je typu plug and play, nie je potrebné znížiť pôvodnú auto kábel.

Funkcia:

1. Podpora 10.4 palcový dotykový displej

2. Podpora pripojenie telefónu Android a iPhone.(zrkadlo odkaz)

3. Vstavaný GPS navigačný systém.

4. Podpora dual zone funkcia.

5. Podpora prehrávanie 1080P Videa.

6. Podpora high fidelity hudobný výstup.

7. Vstavaný WIFI prijímač .

8. Podpora volant ovládanie.

9. Podpora USB vstup.

10. Podpora zobrazenia dátumu a času.

11. Podpora Bluetooth hudby a Bluetooth Telefón.

12. priečinok support Management.

13. Podpora grafické užívateľské rozhranie.

14. Žiadosť o podporu inštalácie.

15. Vstavaný mikrofón alebo podpora externého mikrofónu.

16. Podpora kalendára funkciu.

17. Podpora pôvodnej auto zosilňovač systém.

18.Podpora play store funkciu.

19. Podpora zadnej strane fotoaparátu funkcia (Voliteľné).

20. Podpora carplay funkciu (Voliteľné).

Pred inštaláciou (Innova Dingva 2010---India)

Pred inštaláciou (Toyota Innova Dingva 2006_Right strane jazdy) Produkt foto Manuálna klimatizácia regulátor

O NÁS Shenzhen Ouchuangbo Electronic CO.,LTD je Vysoká a nové technológie spoločnosť Špecializujúca sa na navrhovanie, vývoj, výroba a marketing Car audio & video tiež poskytnúť OEM a ODM slúžiť. Naše výrobky vrátane zábavného systému pre špeciálne a univerzálne auto DVD série, in-dash jeden din a double din série aj iné súvisiace príslušenstvo pre auto audio služby. FAQ 1.To autorádia fit moje auto? Náš technik vám pomôže dostať odpoveď. Ale on potrebovať nejaké správy od vás. odpovedzte, prosím, na nižšie uvedené otázky a nechať správu k nám po poradí, odpovieme vám do 24 hodín.ďakujem vám veľmi pekne. a.Fotografie vášho auta pôvodný informačný panel na nás, prosím. Ktoré značku vášho auta ? b.v ktorom roku svojho auta výrobu(nie je čas kúpiť) ? c.Má vaše auto mať pôvodný digitálny zosilňovač? (Vo všeobecnosti, ak vaše auto mať zosilňovač políčko pod spolujazdca, sedadlo, alebo si môžete nájsť subwoofer v yourcar trunk/boot, sme si istí, že vaše auto má digitálny zosilňovač.) 2.Môže to byť dodávané do mojej krajiny?

Môžeme loď položky 98% krajín sveta. ak vaša krajina môže sz vyberte na www.tantra-egypt.sk , pls kontaktujte nás . 3.Ako dlho trvá, kým dorazí?

Všeobecne povedané, zabezpečíme vám zásielku do 1-2 pracovných dní akonáhle je platba potvrdená, a spolupracujeme s DHL(5-7days), a EMS (13-20days) pre dodacia lehota 4. Návrat snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim každý zákazník najlepšie, čo sme mohli.

Vrátime vám položiek vrátená do 7 dní od ich doručenia, z akéhokoľvek dôvodu. Vrátenie peňazí bude givenif položky sú vrátené, v theiroriginal stave.

Tovar, ktorý je poškodený alebo chýbajúce súčasti je nevratný.

Kupujúci sú zodpovední za prísť a návrat poštovné správne balenie.

Na prijímanie položiek, vrátime vám okamžite. 5.Záruka a Údržba: 1)Ponúkame 3 dni, výmena a 12 mesiacov údržba záruky. Položky môžu byť vymenené v priebehu prvého mesiaca alebo udržiavané pre prvý rok.

2)Kupujúci sú zodpovední za prísť a vrátiť prepravné poplatky za záruka položky.(Vo väčšine prípadov, kupujúci bude mať vrátiť problém komponenty skôr ako celý balík.).

3)Pred vrátením položiek, prosím, uistite sa, že ste si naše (predávajúceho) spiatočnú adresu, a napíšte "darček" na doručenie detail listu. Prosím, použite pravidelné poštové služby a pošlite nám sledovacie číslo. Hneď, ako sme prijímať položky, budeme opraviť alebo vymeniť čo najskôr, 6. Spätná väzba Sme závislí na našich zákazníkov atisfaction uspieť. Ne, budeme sa snažiť v našich silách, aby vyhovoval našim zákazníkom " satisfations. Takže vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Takže prosím, prečítajte si nasledujúce opatrne, vďaka za všetko vopred. a. Ak ste spokojní s položku a našich služieb, prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu, a budeme robiť rovnaké pre vás. b. Ak tam je nejaký problém o vašej objednávky, prosím, priamo kontaktujte nás pre riešenie namiesto starta spor na www.tantra-egypt.sk. Budeme sa snažiť v našich silách, aby slove váš problém čo najskôr. c. Prosím, kontaktujte nás pred odchodom negatívna spätná väzba, budeme hľadať riešenie, aby meetyour požiadavky a zvýšiť spokojnosť.

Štítky: 3 model, rádio tesla, lexus gs300 android rádio, video ram herné, ouchuangbo fotoaparát, dym, mačka, potkan, tesla model x, film toyota innova, infiniti rádio.


( 0 Hodnotenie )

Počet