Android 9.0 8-core 4+32GB Pre Lexus NX200t 300h 300~2017 Auto Multimediálny prehrávač GPS Navi stereo rádio, wifi

€558.43


Pre Lexus NX200t 300h 300 2014 2015 2016 2017 Auto, Android GPS Navigačné koliesko Navi Multimediálny Prehrávač Audio Rádio Stereo Bluetooth, WiFi, 3G, 4G Siete, USB, AUX Plug and Play

Po inštalácii

Je to kompatibilné s môjho auta? Táto jednotka vhodné Pre: Pre Lexus NX200t 300h 300 2014 2015 2016 2017

Podporu, ako je uvedené nižšie Podpora funkcií volant ovládanie Podporu pôvodný príkaz Zachovať pôvodné auto informačná Podpora otáčanie fotoaparátu, vstavaný parkovanie príručka

Produkt výhodou

Pôvodné rádio obrazovke update do Spravodajstva Auto Multimediálny Systém, len výmenu pôvodnej auto TFT monitor, udržať všetky pôvodné funkcie, udržiavať svoje originálne autorádio a zosilňovač funkciu. Iba jeden obrazovky, jednoduchá inštalácia typu plug and play. •Veľký dotykový displej, udržanie pôvodnej rozhlasovej systému, stačí zmeniť LCD. •Podpora pôvodnej auto informácie, zobrazenia, ako sú rýchlosť, olej, atď. •Podpora pôvodný príkaz a volantu kontroly. •Podpora USB, SD, Spätné kamery. •Podpora handfree / Bluetooth telefón, telefónny zoznam a hudby. •Podpora auto bez alebo s malé/veľké obrazovky. •Možno použiť pôvodné rádio a CD prehrávač DVD v pôvodnom systéme. •Build-in: MIC, GPS, Bluetooth, WiFi a Mirrolink. Standard & Vysoké Funkcie: • Android Aplikácie + GPS NAVI + WiFi + Bluetooth + SD/USB • 1080P HD Multi-touch Kapacitný Displej • V Dash Auto Android 4-Core Procesor Smart Navigácia • Najnovšie Anto Systém Android, Rýchlosť WIFI sietí, Podpora Hot Spots Zdieľať Prístup na Internet

Vstavaný Bluetooth Systém Môže podporovať mobilný telefón Bluetooth párovanie, hands-free volanie podporu volant tlačidlo prijatie, sprievodné chat, ak chcete zabezpečiť vašu bezpečnosť jazdy!

Vstavané Navigácie, GPS Mapy, Podpora offline Navigácia GPS HD 3D mapu, vstavaný systém GPS, inteligentný hlasový sprievodca, plán cesty, rozšírené BZ.

USB Video Prehrávanie podporuje MP4, AVI, WMV, RMVB, FLV, MKV, MOV, TS Formát. 1080P HD hry pre vašu zábavu užívať.

Podpora Zrkadlo Odkaz Podpora Android/IOS pripojenie, podpora hry, videa, zvuku a obrazu hrať v aute zobraziť.

Prístup na Internet Podporu väčšina Android aplikácie v Android market, obchod s veľkej obsah on-line na Google Prehrávač, Mapy Google, budete musieť pripojiť!

Vstavaný WiFi a podpora 3G/4G internetu Umožňuje za prístup na internet alebo aplikácie na stiahnutie. Tisíce aplikácií stiahnuť z Google play obchodu, vám prináša viac zábavy v aute. Poznámka: Tento 3G/4G internect potrebujú extra kúpiť 3G/4G WiFi dongle.

Podporujeme nasledujúce spôsoby platby

POZORNOSŤ PROSÍM Q1: Ako zabezpečiť, aby táto položka sa zmestí moje auto? Pri objednávke, prosím pošlite nám fotky z vašej auto pôvodný informačný panel a dajte nám vedieť, autá yearthen budeme kontrolovať, či sa zmestí vaše auto. ak naše zariadenie nebolo vhodné alebo kompatibilné withyour auto. radi by sme povedať, či zrušiť objednávku pred odoslaním. Q2: Čo je záruka po nákupe? Zaručujeme, 12 mesiacov záruka na non-ľudské poškodenia, Kupujúci musí platiť pre vrátenie lodné náklady. Q3: môžem pripojiť svoj zadná kamera do vášho zariadenia? Áno, s kamerou video vstup umožňuje pripojiť po-trh zadná kamera s RCAR konektor na ourdevice. Q4: môžem nainštalovať ju ja alebo to prísť s montážny návod? Žiadna inštalácia insruction prichádza so zariadením, ale môžete požiadať nás v prípade akýchkoľvek otázok aboutinstalling a vedenie káblov. Vo všeobecnosti odporúčame ľudí, aby ju nainštalovať profesionálni technici. O5: musím platiť dane colný? Áno, musíte vykonať colné odbavenie tovaru, keď príde na svoje zvyky a platiť dane colný aby sa vydania zásielky, Kupujúci je potrebné kontaktovať kuriérska v čase a prejednania v čase O6: Má prísť s TV funkcie a potrebujem rez kábel pre pripojenie? Nie, budete musieť zaplatiť dodatočné náklady pre externé digitálne TV políčko, ak potrebujete sledovať mobilné digitálne TV vo vašej oblasti. Nie je potrebné, modifikácia pôvodnej kábel, len plug-and-play zapojenie pripojenia. Q7: potrebujem rám na inštaláciu? Rádio je úplne určený podľa pôvodné rádio panel, bude vhodné pre vaše vozidlo hladko a dokonale, nie je potrebné rezať dosky a potrebné žiadne rám. Q8: potrebujem kúpiť akékoľvek príslušenstvo? Rádio so všetkými necessry príslušenstvo, ako sú GPS anténu, anténu WIFI, rádio leteckých adaptér nemusíte kupovať žiadne príslušenstvo alebo súčasti sa, aby všetky funkcie na prácu. Q9: O vzdialenej oblasti poplatok ? Vzdialenej oblasti poplatok vylúčené, na adresy uvedené v odľahlých oblastiach, na DHL/UPS/Fedex webovej stránke, bude účtovaný extra US$35. > Čo je ATOYOT Obchod ATOYOT Uložiť na www.tantra-egypt.sk, zaviaže vybudovať po celom svete veľkoobchod nakupovať on-line. Naša spoločnosť zameraná na prevádzkovanie business-to-customer transakcie s zámorských spotrebiteľov. Spolu s rýchlym rozvojom elektronického podnikania v Číne, Junsun získal tself pevné povesť kvality, spoľahlivosti a odbornosti v tejto oblasti. Naše prevádzky schopnosti kryt priaznivé politiky, okamžité a afe dodanie, ochranu súkromia a dobre-zaoblené podpory zákazníkov.

Štítky: autorádio, is300h, android lexus nx, nx300h, lexsus nx 300, auto mp5 prehrávač 1 din 10, lexus prijímac nx200, nx200t, istick mod, lexus nx 300.


( 1 Hodnotenie )

Počet