Android 9.0 32gb octa-core GPS navigácia, Auto DVD Prehrávač Pre TOYOTA HIGHLANDER 2008-multimediálne 2 din rádio rekordér stereo

€269.87


10.1 palcový Auto Multimediálny Prehrávač systému Android Auta GPS Navigtion

Systém Android:

Android 9.0

PROCESOR: Rockchip PX5 Octa-Core ,64-Bitové Coretex A5

RAM: 4GB DDR3 ; ROM: 32 GB

Rýchly systém Android

Oblek pre :

Pre Toyota HIGHLANDER 2008-2014

Funkcie :

HD Displej + vstavaná WIFI + Zrkadlo odkaz(Android/iPhone) + Bluetooth + Zoznam + RDS + USB + Volant Ovládanie Pracovných + plne Dotykový + 1080P Video + MP3/MP4 + 3D Mapy + Všetky Aplikácie Pre Príslušenstvo: Naše tento produkt prísť s anténou GPS, GPS mapy pre vašu krajinu,USB adaptéra,Audio a video vstupný kábel, napájací kábel,...atď, všetky kit pre inštaláciu sa v balíku. Na Inštaláciu: To je plug and play pre inštaláciu, ale odporúčame vám, aby ste nájsť miestne profesionálny inštalačný technik, alebo auto A&V obchode nainštalovať naše jednotky vo vašom aute, takže to môže zabrániť možnému poškodeniu na palubnú dosku a hlavu jednotka sama. Samozrejme, Ak budete potrebovať podporu, môžete sa obrátiť na nás slobodne. Obsah Balenia:

1.GPS anténa

2.GPS mapy pre vašu krajinu

3.USB adaptér

4.Audio a video vstup kábla

5.napájací kábel

6. Medzinárodné štandardné papierové krabici

7. Ak potrebujete ďalšie príslušenstvo, môžete hľadať priamo v našej predajni, alebo nás kontaktujte!

Upozornenie:Ak vaše auto prísť s AMP, prosím, zvoľte príkaz"s JBL zosilňovač" Obrazové Informácie:

Štítky: iso dvd, navifly multimediálne rádio, rádio multimediálne univerasl, land cruiser 120 tesla, rádio multimediálne alfa, 2002 multimediálne rádio, autorádia pre highlander, rádiá auto multimediálne, ford fusion okno, kia ceed reproduktor.


( 0 Hodnotenie )

Počet