Vysoko Kvalitné Ženy Zimné Svetre Pulóvre Multi Farby, Dlhý Rukáv, Pulóvre Jumper Ženy Bežné Pletené Jumper Sweter Mujer

€14.19


Vysoko Kvalitné Ženy Zimné Svetre Pulóvre Multi Farby, Dlhý Rukáv, Pulóvre Jumper Ženy Bežné Pletené Jumper Sweter Mujer

VEĽKOSŤ ODKAZ

Poznámka:

Prosím, prísne podľa veľkosti grafu vyberte veľkosť. Nevyberajte len podľa vašich návykov veľkosť môže mať 1-3 cm až od ručné meranie. Vezmite prosím na vedomie, keď chcete merať.

Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa veľkosti, alebo neviete, ako si vybrať,

prosím, kontaktujte nás.

V dôsledku rôznych monitory a svetelné podmienky, farby sa môže mierne líšiť od uvedených fotografií.

MODEL SHOW:

ODPORÚČAME:

DOPRAVA PORADENSTVO: 1.dodacia lehota:potrebujeme 2-5 pracovné dni na prípravu objednávky z dôvodu početných objednávky každý deň.

2.Uistite sa, že poskytnete správne dodacia adresa a telefón. Všetky položky, ktoré budú dodávané iba na dodaciu adresu, ktorú ste.

OHLASY

1.Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím zanechať váš pozitívna spätná väzba a 5 hviezd . S dlhými pozitívnu spätnú väzbu a kupujúceho ukázať ,dáme vám $1 alebo darček . Sme tiež radi, ak môžete zdieľať naše položiek na INY a facebook , dať svoj screenshot k nám, dáme vám $2 až príliš.

2.Ak máte akékoľvek problémy s našimi výrobkami alebo službami, prosím, neváhajte contactus prvý pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

TIPY

Veľkoobchod a drop shipping obe sú vítané. Pre veľkoobchod, poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 3-7days, aby sa dospelo. Pre drop shipping,by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a nenechá informácie o nás, ak by ste chceli. Ako môžete sledovať môj pozemok? môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača otvoriť)

Štítky: neforemné turtleneck, vysoká sveter, big boy sveter, black vytiahnite, čierna a sveter, faux turtleneck, orange turtleneck, streetwear turtleneck, sveter žena, lístkového rukáv sveter ženy.


( 1 Hodnotenie )

Počet