Petal Výšivky Turtleneck Sveter Žena Teplé Ženy Svetre a Pulóvre Žltá Modrá Vytiahnuť Femme Hrubé Zimné

€13.18


SPOKOJNOSŤ ZÁKAZNÍKA

Prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak máte akékoľvek otázky alebo obavy pred alebo po nákupe. Zaviazali sme sa k vašej 100% spokojnosti.

Doprava

1.Prepravné náklady: Kliknite na tlačidlo "Doprava a platba" na karte na stránke detailu produktu, a uvidíte, dodacie údaje. Môžete vypočítať prepravné náklady podľa zadaní požadovaných informácií.Veľké množstvo objednávke, Ak máte nejaké otázky o prepravné náklady, prosím, kontaktujte nás.

2.Čas v tranzite: Tranzitný čas mení v závislosti od rôznych spôsobov dopravy.

Špeciálne objednávky použiť Expresné obchodné Express.

3. Položka Spracovanie Čas: čas spracovania pre danú zákazku sa líši v závislosti od typu produktu a stav skladu. Väčšinou, spracovanie čas môže byť 2 až 7 pracovných dní.

O Cla

Vzhľadom našich zákazníkov výhodu,Sme nútení loď vašej objednávky poštou.

Vezmite prosím na vedomie,však,clo je mimo našej kontroly nemôžeme guarrante žiadne dane, poplatky a nebude mať žiadne dane, poplatky.

Úprimne sa ospravedlňujeme sa za prípadné nepríjemnosti môže spôsobiť.

Platby

Existuje mnoho spôsobov platby k dispozícii na www.tantra-egypt.sk napríklad kreditné karty, real-time bankové prevody, offline platby (bankové prevody). Môžete si vybrať metódu, ktorá je najvhodnejšia pre vás. Na ochranu vašich záujmov, vaša platba bude dočasne v držbe www.tantra-egypt.sk, a nebudú poskytnuté na nás, kým sa dostanete vašej objednávke a že sú spokojní s tým.

Návrat Politiky

Ak si chcete vymeniť položky prijaté, musíte nás kontaktovať najneskôr do 3 dní od prijatia vašej objednávky. A vy by ste mali platiť ďalšie poplatky za doručenie, ktoré vznikli, a položky, vrátil by mal byť udržiavaný v pôvodnom stave.

Spätná väzba

Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie je rozvoj, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. To bude mať len 1 minúta. Ďakujeme, že ste!

SHOPTOOL__118049_KONIEC SHOPTOOL_POSITION_BOTTOM_END

Štítky: handričkou psa, top žltá, zimné ženy, pončo ženy, chara, ručne vyrobené sveter, modré šaty ženy, bar vytiahnuť, santa sveter, pes sveter.


( 1 Hodnotenie )

Počet