Jeseň Zima Pletenie Sveter Ženy Milujú Srdce Patchwork Pulóver S Dlhým Rukávom Bežné Svetre Módne 2018 Jumper Dámske Topy

€13.17


Veľkosť Rukáv

(cm) Poprsie

(cm) Dĺžka(cm) Hip(cm) Pás(cm) S 65 94 61 M 66 98 62 / / L 67 102 63 / / XL 68 106 64 / /

1."Prosím, nechajte mierne 1 až 3 cm rozdiel vzhľadom na ručné meranie a trochu farebné variácie pre rôzne nastavenie zobrazenia "

2. Prosím, prísne podľa veľkosti grafu vyberte veľkosť. Nevyberajte priamo podľa vašich návykov. PLATBA: Pred objednávkou,prosím, potvrďte údaje s nami, ak máte požiadavku na položky. Prosím, aby platbe do 3 dní od objednávky, ak je to možné. 1.www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava je nový spôsob dopravy. Väčšina z krajiny všeobecne 12~39 dni, aby sa dospelo. Časť krajiny niekedy 7 dní prišiel. 2.Budeme poštovného pre vás rýchlo expresné doručenie(DHL,EMS,Armax,UPS a pod.) ak si objednáte viac ako 10pcs.(3~7days, prídeme k vám) 1. Veľkoobchod a drop shipping Pre veľkoobchod,ponúkneme najlepšiu cenu alebo expresná doprava zadarmo(DHL,Armax,UPS a pod.) pre vás. Pre drop shipping,by sme mohli poslať pozemky podľa vašich požiadaviek bez www.tantra-egypt.sk alebo náš obchod informácie. 2. Ako sledovať môj pozemok? Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: www.17track.net/en 3. Čo môžem urobiť, ak nákupu ochrany čas uteká? Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť. Sme stále tu, akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás. SLUŽBY: 1.Staráme sa o našich vážených zákazníkov,a bude sa vždy snaží pomôcť,dúfam, že na vytvorenie dlhých podnikania s vami. 2.Kontaktujte nás TRADEMANGGER pred odchodom žiadne negatívne pripomienky alebo otváranie a spor na mieste. Prosím, dajte nám príležitosť vyriešiť akýkoľvek problém. PRIPOMIENKY: 1.Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami,prosím zanechať váš postive spätnú väzbu a 5 hviezd. 2.Ak nebudete spokojný našich produktov,pls kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. zaručujeme, budeme 100% slove žiadny problém pre vás a aby ste spokojný.

Štítky: srdce pletený sveter, srdce sveter ženy, pletený sveter ženy, srdce pulóver, dieťa srdca, pletený sveter, sveter žena, sveter, srdce tlače sveter, srdce jumper.


( 0 Hodnotenie )

Počet