Tangerine esenciálny olej AKARZ Top Značky tela, tváre starostlivosť o pleť spa správu vôňa lampa Aromaterapia Tangerine olej

€2.34


Tangerine esenciálny olej je za studena lisovaný zo šupiek ovocia. Jeho aróma je veľmi citrusové (duh) a sladké. Je to v menšej použitý olej, tak mám pocit, že výhody sú stále objavené, ale pozrite sa na svoje obľúbené vlastnosti nám môže dať nejaké stopy. Tangerine má vysoké hladiny d-limonén a celkovej dávky imunitný systém, kožu a emócie v jej rôzne využitie, ako aj tráviaci pomoci. Počula som, že je vhodnou náhradou za grapefruitový esenciálny olej, ak je to potrebné. Hlavné Výhody

Vynikajúci zdroj antioxidantov

Upokojujúce a uvoľňujúce

Čistenie a čistenie

Podporuje zdravý imunitný systém

Emocionálne Výhody

Citovo, tangerine sa zdá byť podobné Wild Orange, pozdvihnutie nálady a je povedal, aby vplyv človeka tvorivosť. To môže pomôcť zvýšiť hravosť a šťastie, ktoré nám pomôžu dostať z našich hláv a žiť viac spontánne alebo svetlo-literárnu. Týmto spôsobom to môže byť užitočné pre ľudí, ktorí sa cítia izolovaní, namáhané, prilepené, ťažké srdce, depresie, výstredná, alebo len "bla". AKARZ Slávnej značky prírodných aromaterapia Tangerine esenciálny olej, Upokojujúci a relaxačný Evolučný vzduchu Tangerine olej

Bezplatné Oleje

Tangerine prelína aj s Bergamot, Clary Šalvia, Kadidlo, Pelargónie, Grapefruit, Levanduľa, Citrón, Wild Orange, a Rímskeho Harmančeka, éterické oleje. V závislosti od vášho používa pre tento olej nahrádza môžu zahŕňať: Wild Orange, Vápno, Grapefruit, alebo Ylang Ylang esenciálne oleje.

Ako Používať Tangerine Esenciálny Olej

Tradične, tangerine esenciálny olej používa tieto aplikácie usmernenia. Kliknite na banner sa pochopiť, čo každý symbol znamená, a dozvedieť sa, ako každý z nich je používaný bezpečne a efektívne:

Opatrenia z Tangerine Esenciálny Olej

Rovnako ako u všetkých citrusový olej, vyhnite sa priamemu slnečnému žiareniu po dobu minimálne 12 hodín po lokálne aplikácie. Vždy test citlivosti kože pred rozšírené používanie a použiť na nohy, keď je to možné. Nadmerné používanie akéhokoľvek oleja môže viesť k senzibilizáciu pokožky. Uchovávajte mimo oči, uši, alebo nos.

Populárne Použitie Tangerine Esenciálny Olej

Platia pre flex bodov alebo brucho na podporu pocity pokoj. Zrieďte s frakcionovaný kokosový olej, aby sa minimalizovalo citlivosť, ak je potrebná,

Difúzne celý deň, najmä v časoch stresu. Zvážte, masáže cez solar plexus denne na zvýšenie hravosť.

Pre smútok, nadýchnite sa z dlane ruky, alebo rozptýlené po celej miestnosti, ako je potrebné. Tiež zvážili, uplatňovanie cez srdce.

Inšpirácie pre Používanie Tangerine Esenciálny Olej

Posilnenie energetickej Difúzor Zmes: 3 - 4 kvapky každý Tangerine, mäta pieporná, a Lemongrass. Osviežujúci telový Peeling: Zmiešajte 2 šálky hnedého cukru, 1/4 Šálky kokosového oleja a 10 kvapiek každú Tangerine a mäta pieporná esenciálne oleje. Obchod v leteckej tesný sklenené nádoby. Nálada Zdvíhacie Parfum: V 10 ml navi fľaše, kombinovať 3 kvapky Ylang Ylang, 3 kvapky Bergamotu, 9 kvapiek Clary Šalvia, 9 kvapiek Levandule, a 12 kvapky Mandarínky esenciálne oleje. Top s frakcionovaný kokosový alebo iným prepravcom oleje. Sa vzťahujú na pulz body po celý deň.

Štítky: muži vône, maca v prášku, spa whirlpool, horúce kúpele, čerstvý olej, olej neroli, akarz olej, esenciálny olej pure, om vône, jeleň olej.


( 0 Hodnotenie )

Počet