Pleťové Hydratačné Parník Nano Iónové Tváre Parník, Hĺbkové Čistenie Tváre Postrekovač Zvlhčovač Stroj Krása Tváre Vo Vode Zariadenia

€16.14


Pleťové Hydratačné Parník Nano Iónové Tváre Parník, Hĺbkové Čistenie Tváre Postrekovač Zvlhčovač Stroj Krása Tváre Vo Vode Zariadenie Hmla, Para Tváre Cleaner Starostlivosti O Pleť Nástroje

Funkcie

1. Efektívne premeniť vody na jemný nano molekuly vody, ktoré môže ísť hlboko do pokožky základne na doplnenie vody okamžite a zjemňujú kutikulu pre hlbšie nečistoty očistný účinok.

2. Vstavaný anti-baktérie UV svetlo môže potláčajú rast baktérií a incrustation na udržiavanie vody čisté a zdravé pre menej alergií riziká.

3. Jednoduché jedno tlačidlo ovládanie, rýchle zapnutie a vypnutie pre užívateľa príjemný prevádzku, práce úsporné a pohodlné.

4. Veľkú kapacitu 500 ml nádrž na vodu môže byť v pare asi 20 minút, a ochranu systém môže automaticky kontrolovať zostal vody, aby sa zabránilo suché pálenie.

5. Vhodné pre bezstarostnú starostlivosti o pleť, aby sa vaše tváre plne hydratovaný s stabilné hydratačné, perfektný darček pre vaše priateľka, manželka, sestra, matka a iných váš milenec.

Špecifikácie

Materiál: ABS+PP

Farba: Červená/Ružová/Modrá(Voliteľné)

Parný Sprej: 35mL/h±10

Časovač: 20 Hodín

Vstupné Napätie: DC 5V

Výkon: 3W

Výstup: USB-5V

Vlnová dĺžka: 365-375nm

Nádrž na vodu, Kapacita: 500 ml

Platné Oblasti: 2

Veľkosť Produktu: Cca. 19.6*10*10 cm

Poznámka:

Prosím, aby niektoré odchýlky vzhľadom na ručné meranie a uistite sa, že nemáte myseľ pred nákupom.

Farba skutočné položky môžu mierne líšiť od obrázkov v dôsledku rôznych obrazovkách počítačov a nastavenia displeja.

Vďaka za pochopenie!

Štítky: mofajiang vlasy vosk, olej postrekovač, tváre parník, nano rozprašovač vírus, tvár parník stroj ovocie, vo vode tváre stroj, nano sprej, parník cleaner, dezinfikovať postrekovač, domáca sauna tváre.


( 1 Hodnotenie )

Počet