Nepremokavé 12V 120W Auto, Motocykel Žena Cigariet Napájací kábel Zásuvka s dvomi USB Nabíjací Adaptér pre telefón, GPS /MP3

€3.54


VORCOOL Nepremokavé 12V 120W Auto, Motocykel Žena Cigariet Napájací kábel Zásuvka s dvomi USB Nabíjací Adaptér pre iPad /iPhone /iPod /GPS /MP3 (Black)

Popis

Položka je prenosný a praktický žena cigaretový zapaľovač pripojenia k elektrickej zásuvky, ktorá je ľahko inštalovať do akejkoľvek 12V auto, motocykle, ATV, loďou, jazda na koni kosačky, traktor, atď. Môžete jednoducho zapojte zahrnuté Duálny USb Nabíjačka do Auta, Adaptér do ženského elektrickú zásuvku pre nabíjanie Auta GPS, Auto MP3 prehrávač, mobil, auto vysávač, auto pneu inflácie napájania, atď. S vodotesný kryt a ľahko & bezpečné na používanie, je naozaj nádherný 12V auto cigaretový zapaľovač zásuvky napájania nastavený na výber.

Funkcie

- Značka: VORCOOL.

- Farba: prevažne čierna.

- Materiál: odolného pevného plastu, kovu a mäkkej gumy.

- Vstupné napätie: 12V.

- USB výstup: DC 5V, 2.1 A.

- Drôt dĺžka: cca 60 cm.

- 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné Nepremokavé 12V 120W Auto, Motocykel Žena Cigaretový Zapaľovač Napájací kábel Zásuvka s dvomi USB Nabíjací Adaptér.

- Ľahko inštalovaný v akejkoľvek 12V motocykli, ATV, Loďou, jazda na Koni kosačky, traktor, alebo auto.

- Skvelý doplnok na držiak pre motocykle, ATV a traktor.

Zhodou s zahrnuté Duálny USB nabíjačka do auta, adaptér, cigarety svetlo napájania zástrčku možno použiť pre nabíjanie iPad, iPhone, iPod, iné mobil, Auto GPS, Auto MP3, auto vysávač, a pod.

- Dual USB výstup dizajn umožňuje nabíjať 2 zariadenia USB zároveň šetriť váš čas.

- Jednoduchá inštalácia a bezpečné použitie: Pripojte červený vodič na aute pozitívne drôtu & pripojte čierny vodič na negatívne drôtu.

- Vodotesný kryt dizajn a jednoduché ovládanie.

1 * VORCOOL Nepremokavé 12V 120W Auto, Motocykel Žena Cigaretový Zapaľovač Zástrčka Zásuvka 1 * VORCOOL Duálny USB Nabíjačka do Auta Adaptéra (Čierny)

Štítky: auto cigariet zástrčku, 12 v nabíjačka, plne vodotesný mp3, letné vodotesný mp3, auto nabitia batérie, 12v 24a, bmw m62, 12v batérie, nabíjačku do auta, m62, zapojte nabíjačku do auta.


( 0 Hodnotenie )

Počet