KADEMAN Elegantná Žena Pozerať na Ženy, Kryštál, Diamant Hodinky Zlaté Nehrdzavejúcej Ocele Hodiny Lady Quartz Náramkové Hodinky Montre Femme

€14.88


Popis výrobku:

1. Kapela Šírka: (cca) 1.4 cm 2. Dial Priemer: (cca)3.0 cm 3. Dial hrúbka: (cca) 0.96 cm 4. Hmotnosť výrobku: (cca) 59G

Obsah Balenia

1. Drevené Hodinky 2. Darčeková krabička alebo nie darčeka možnosti prepravy

Poznámka: Sme surpport dropshipping a veľkoobchod.

Vitajte na Drop Shipping

Vodovzdorný vec popis

Produkt rezervácie čas príchodu

Poštovné A Dodávky

1.Budeme loď tovaru na svete v priebehu 1-3 dní po overení platby informácie. 2.Balíky sú zasielané z Číny doporučenou Air Mail,väčšina z nich sa dostanete do 15-25 dní.(Brazília bude trvať približne 25-90days dosiahnuť). 3.Čas dodania závisí od destinácie a ďalších faktorov.Niekedy by byť omeškania z dôvodu zlého počasia alebo strata času v colné odbavenie. 4.Ak nemôžete prijímať položky v rámci 30-50 dní, kontaktujte nás prosím najprv budeme riešiť problémy čo najskôr, PS:poplatky alebo poplatky budú kupujúceho zodpovednosti. Raz balík je odoslané mimo, je nemožné pre nás, aby nám pomohli zmeniť adresu alebo akékoľvek iné informácie o vašej objednávke, takže prosím, informujte sa, aby informácie, keď si vykonať platbu.

Spätná väzba & Kontaktujte nás

Ak ste spokojní s našimi produktov a služieb,venujte prosím niekoľko sekúnd nechať pozitívnu spätnú väzbu a 5 hviezd, Vaša odozva je naozaj pre nás dôležité. Ak tovar má nejaké problémy, a nie ste spokojní s ňou, prosím, kontaktujte nás, budeme sa snažiť vyriešiť váš problém. Dať uspokojivé riešenie. Prosím, dajte nám neutrálne alebo negatívne spätné väzby. PS:My snažiť reagovať tak rýchlo, ako je to možné. ale prosím, aby oneskorenie odozvy pre non-pracovný čas. Budeme radi odpovieme na akékoľvek otázky. Mali akékoľvek otázky, neváhajte nás kontaktovať.

Štítky: damskie zegarki, chenxi, július ženy, muži hodinky, crystal sledovať ženy, diamant hodinky ženy, sledujte žena, jushidai hodinky, hot sexy ženy foto, hodiny crystal stenu.


( 2 Hodnotenie )

Počet