LIGE Luxusné Módne Ženy Hodinky Vodotesné Bežné Quartz Ladys Hodinky pre Ženy Šaty Dámske náramkové hodinky Relogio Feminino 2020

€17.01


LIGE nové hodinky. Plná modrá oka s zlata prípade. To je štýlový biznis a voľný čas hodiny. S chronograf, automatický kalendár, nepremokavé, shockproof, svetelné a ostatné funkcie; vhodné pre všetky príležitosti.

Kľúčové funkcie: -100% nové označenie a vysokej kvality; Top značky luxusný vysoko kvalitný dizajn dial, dátum, funkcia zobrazenia; Pohyb: Čas Modul quartz (vyrobené v Japonsku) s presný čas jazdy a 2 rokov života -3ATM / 30 M vodotesný (podporuje studenej vody, sprcha a plávanie, nie je v prevádzke hodiny pod vodou, nepodporuje teplej vody); —Nerezová oceľ (nebojte sa o hrdzaveniu, vyblednutiu) (nebojte sa, že oka pásu bude poškriabaniu ruke) (anti-shock, anti-drop, anti-scratch)&Q plocha: obrázok rovnaká ako skutočná vec? Áno, to je reálne scény prijaté podľa fyzickej mape výrobku. Malé číselníky môže fungovať? Alebo je to len ornament? Preto, normálnu činnosť malé dial nie je ornament, môže byť použitý v reálnom živote, a to má funkciu nepremokavé a žiarivú. Ako sa o logistiku aktuálnosť? Bude to trvať dlho, aby sa dospelo? Spracujeme doručení objednávky do dvoch dní, pri normálnom doprava čase medzi 20 a 30 dní. , doprava čas je rýchly Package Zahrnuté: -100% zbrusu nový -1 x LIGE hodiny -1 x originálny darček box -1 x utrite -1 x záručný list (garantované jeden rok zadarmo záruka)

Štítky: damskie zegarki, muži švajčiarske hodinky, vyhľadávanie dámske hodinky, muži hodinky, LIGE, babydol šaty, lige hodinky, sledujte žena, hot sexy ženy foto, pani ženy hodinky.


( 5 Hodnotenie )

Počet