Nové jednoduché kožené Značky Žien Prispôsobené Lokomotíva Dial Módy Pásu Sledovať Relogio Feminino Náramkové Hodinky Hot predaj relogio

€4.13


O Produktoch 1.Všetky naše výrobky sú továrni zásuviek,tam sú vysoké náklady na výkon a starať-free po-predajný. 2.Veľké objednávky zľava: Ak potrebujete umiestniť veľké, aby čo je viac ako max množstve, prosím, kontaktujte nás získať špeciálnu zľavu, a podporujeme veľkoobchod. Každý spätnej väzby je láska. (A) Keď ste spokojní so svojím nákupom, úprimne dúfam, že sa vám bude nám dať pozitívnu spätnú väzbu. Opäť sme vám pozitívnu spätnú väzbu. (B) Ak ste nespokojní s nákupom, kontaktujte nás pred odoslaním neutrálne alebo negatívne spätné väzby. Odpovieme vám do 24 hodín a pracovať s vami, až kým nebudete spokojní. Poštovné A Balné: Dodacia lehota je cca 35 - 60 pracovných dní. V niektorých krajinách môže trvať dlhšie, sa k nim dostať, najmä v Brazílii, Južnej Amerike a Afrike. (1) Otázka: Ako dlho budem dostane balíček, a čo mám robiť, ak nie som ju dostane? A: (prísne colnej politiky obsadené sezóny,zlé počasie môže resylt v oneskorenie) v Závislosti na krajine, 35-60 dní. Viac ako 60 dní neobdržali, kontaktujte nás, budeme dotaz balík logistiky s cieľom dať uspokojivú odpoveď. (2) Otázka: Ak sa chceme dostať balík, akonáhle je to možné, mal by som si vybrať, čo logistiky? Odpoveď:odporúčame vám vybrať www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava alebo Čína Príspevok air mail registrácii .ktorý zabezpečí rýchly príchod cargo bezpečnosti. Podľa najnovších predpisov ruskej Post: ruská kupujúcich, vyplňte, prosím, úplný názov a úplnú adresu, aby sa zabránilo balík sa vráti, alebo nebude možné doručiť. * Ak kupujúci by som vedieť podrobnosti nákladnej, prosím, kontaktujte nás, my vám poskytne primeraný výber doprava * Otázka: koľko to stojí na loď do mojej krajiny? Odpoveď: doprava zadarmo Otázka: Je tam nejaké sledovacie Číslo pre svoj položky? Odpoveď: Áno, sme loď, na každej objednávke ich Sledovacie Číslo, a môžete zobraziť stave zásielky na príslušnej webovej stránke. stránka:https://www.17track.net/sk Návrat Politiky 1. Dúfame, že naše produkty, vždy sa budete spokojní! 2. Ak nie je niečo v poriadku, prosím, kontaktujte nás na prvýkrát, a to prostredníctvom on-line systému, alebo e-mailom do 3 dní po príchode lepšie s obrázkami ak chcete zobraziť problém jasne. 3. Ak nie ste 100% spokojní s kvalitou tovaru a je potrebné vrátiť alebo vymeniť, to do 7 dní po príchode, a tie sú zodpovedné za doručenie poplatok.

Štítky: ary hodinky, červené hodinky, hodinky mickey gucci, diamond quartz, kwa hodinky, slepý hodinky, hodinky chanel, michael kor hodinky, ki hodinky, watsh ženy.


( 2 Hodnotenie )

Počet