FAQ (Často Kladené Otázky) O Tenveo Kamera Otázka

€24.81


Vitajte na Tenveo Exkluzívnej predajni!

FAQ (Často Kladené Otázky) O Tenveo Kamera Otázka

Čo je úloha videokonferencie systém? Tenveo: hlavná úloha je, aby ľudia na rôznych miestach zostať doma na stretnutí a komunikácie. Výhody sú: znížený počet ciest, znížená stretnutie náklady a čas schôdze, znížiť zranenie spôsobené úrazom, ako sú dopravné nehody, znížiť organizácia stretnutia, zlepšenie kvality efektivity práce, skrátiť stretnutia a rozhodovacieho cyklu. To môžete dosiahnuť kedykoľvek komunikovať, kedykoľvek stretnúť, kedykoľvek na vzdelávanie, komunikácia už nie je obmedzená časom a miestom. Z ekonomického hľadiska úspory v konferencie a cestovné náklady sám, väčšina podnik môže obnoviť všetkých systémových investícií do pol roka na rok. Aké sú požiadavky aplikácie prostredie pre videokonferencie systém? Tenveo: video konferenčný systém prenáša multimediálnych dát, ktoré sa líši od bežného údajov, pretože údaje množstvo zvuk a dynamický obraz zdrojový signál je veľký, že nie je schopný prenášať priamo v všeobecnú podmienku digitálne linky. Zároveň, na základe skutočného používania účinok požiadavky, užívateľ sa tiež vyžaduje prenos zvuku, obrazu signálu kontinuálne hladké, ostatné pomocné funkcie používať jednoduché. Preto, s cieľom dosiahnuť takýto účinok, systém zvuku / obrazu kompresia, komunikačná linka podmienok, údajov / zdieľanie aplikácie a ďalšie aspekty technológie predložila vysoké požiadavky. RTV Hengtong video konferenčný systém prijme nezávislé RVCP protokol, má dokonalú kontrolu kvality mechanizmus, a má dobrý účinok aplikácie v rôznych prístup k sieti prostredia. Najmä v pasmo (56K-256K), aby sme dosiahli účinok väčšina súčasnej spoločnosti, produktov nemôže robiť. Ako si vybrať digitalizačné Karty? Tenveo: digitalizačné karty je analógová kamera, videorekordér, LD disk, televízia výstupný video signál výstup video dát alebo zmiešané video a audio vstupné údaje do počítača, a previedli do digitálnej údaje, ktoré môžu byť uznané počítača. Uložená v počítači, ako je možné upravovať video súbory s údajmi. Výkon profesionálne video capture kartou je o niečo nižšia ako broadcast video zachytiť kartu. Rozlíšenie je rovnaké, ale kompresný pomer je trochu väčšia. Minimálne kompresný pomer je zvyčajne menej ako 6:1. Vstupné a výstupné rozhrania sú kompozitné AV terminálu a S terminálu. Dynamické riešenie občianskoprávnych video grabber karta je všeobecne nízke, a väčšina z nich nemajú funkcia výstupu videa. Aké aspekty treba venovať pozornosť pri rekonštrukciách konferenčná miestnosť po výstavbe videokonferencie systém? Tenveo: Videokonferencia je odlišné od pravidelné stretnutia, pretože použitie fotografického zariadenia, miesto osvetlenie, farba pozadia, atď. na kvalitu obrazu videa je veľmi veľký vplyv. Principiálny požiadavky na rekonštrukciu konferenčné miestnosti sú nasledovné: Izolácia prírodné svetlo pred priamym slnečným svetlom, na objekty, prostredia a šošovky, ktoré môžu spôsobiť, ostrý kontrast.

Pomocné osvetlenie je doporučené keď svetlo je slabé, ale vyhýbajte sa priamemu požiaru, ako je uvedené vyššie.

Použiť pomocné osvetlenie, zdroj studeného svetla sa odporúča. Nepoužívajte farebné svetlá, vyhnúť stroboscopic svetelných zdrojov.

Vyhnite sa priamemu expozície na režijné alebo bočného svetla z hornej alebo mimo okna, ktoré môžu spôsobiť tiene.

Odporúča sa použiť nepriame zdroje svetla alebo mäkšie svetlo odráža od ploché steny.

Svetlo odtieň obrus sa odporúča, aby odrážali astigmatizmus, aby účastníci tvár (brada) dosť svetla.

Farba pozadia by nemali byť "biela" alebo "čierna", nepoužívajte silný kontrast zámena farieb.

Vyhnite sa neustále pozadí vibrácie, pohybujúce sa objekty, alebo ľudí pohybujúcich sa v prednej časti pozadí počas stretnutia je v pokrok.

Kameru ku dverám je pozadí nastavenie tabu.

Ak je napájanie koncových zariadení nie je veľmi stabilný, odporúča sa použiť SIEŤOVÝ stabilizovaný napájací zdroj alebo UPS.

Dobré uzemnenie je potrebný pre napájanie, s uzemnenie odpor 0,15 a 0,3 ohmov. Neumiestňujte elektrického vedenia a siete line v tú istú zásuvku.

To je navrhol, aby zdobia miesto stretnutia s zvukovo izolačné materiály, ako sú koberce tak, aby sa predišlo ozvena. Otázka:Aký druh fotoaparátu by som mal použiť? Odpoveď:Väčšina prenosných počítačov a monitorov zabudované fotoaparáty—tieto práce skvelé pre Tenveo softvéru.Pre zasadacej miestnosti priestory, máme videokonferencie kamery a Všesmerového mikrofóny, ktoré sú špeciálne navrhnuté pre malé chúli izby, konferenčné a zasadacie miestnosti,a veľké hľadisko priestory.Môžete skontrolovať naše služby viac informácií nájdete v príručke na rôznych zasadacej miestnosti systémov.

Otázka:Je to jednoduché operácie?

Odpoveď:Áno, je to jednoduchá inštalácia typu plug and play.

Otázka:môžem priniesť viac ako jednu osobu do hovoru v rovnakom čase?

Štítky: tvbox xiao, hlúpy, tlačidlo výber, Hiseeu, TENVEO, dostať, snowmobil, spoločné najčastejšie otázky, kohútik sprcha, a9 1080p wifi mini kamera.


( 0 Hodnotenie )

Počet