Dslr camera bag vodotesný batoh ramenný Notebook, digitálny fotoaparát prípade & objektív fotografie batožiny tašky prípade pre Canon, Nikon, Sony

€24.88


Funkcie:

1. Prijíma módne snowflake nepremokavé tkaniny tkaniny; materiál, ktorý je nosenie-odolný proti poškriabaniu-odolný, ľahký a čistý. 2.2 farby, farby, módne, veľkorysý, divoké; vybrať si farby, podľa vašich preferencií, vhodný pre všetky druhy ľudí

3. Tento produkt je dizajn založený na Japonský a kórejský štýl dizajnu, určený pre entry-level nadšencov, ktorí sú vhodné pre prácu, nakupovanie, cestovanie, a hobby fotografiu.

4. Zips celého taška je v nevýbušnom; ťahanie sila je hladký a život je dlhý.

5. Na prednom paneli taška má vrecko na zips, ktoré môžu byť IPAD

6. Tam je na zips, taška vo vnútri hornej priestor hlavného vrecka, ktoré môže mať rôzne predmety, a tam je 14-palcový počítač hlavných oddelení taška vo vnútri.

7. V hornej časti taška môže obsahovať niektoré tenké oblečenie alebo objektívu. Poloha troch strán taška je aktívny, a horných a dolných stranách môžu byť otvorené. Ak prenosný počítač je 15 palcov, môže byť umiestnený v strede vrecka. Vnútorné telo taška je vyrobená z 15 mm pearl bavlny, ktorá má účinok anti-vibračná a anti-jeseň. Počítač je umiestnený v hlavnom sklade a objednávka je veľmi bezpečné, a to je veľmi dobré. To môže byť tiež použitý ako školská taška.

8. Poloha dolného koša: pravej strane je kamera liner s ručné zásuvky typu, 2 priečky, a vysoko elastické oka vrecko na ľavej strane, ktoré môžu byť vybavené s dáždnikom a rýchlovarnou kanvicou.

9. Kapacita: jeden stroj 2 zrkadlo, miesto dolný kôš môžete dať nastaviť stroj, + jeden pevným ohniskom

10. Späť metóda: prenosné + rameno + rameno

11. Rukoväť a ramenný popruh sú vyrobené v dvojlôžkových jujube liečby a hmotnosť môže dosiahnuť hmotnosť dospelého.

12. Ramenný popruh prijíma Sanwenye čistý materiál, ktorý je priedušný, dekompresiu, pohodlné a jednoduchšie.

13. Dno môže byť zviazaný s statív + daždi kryt na ochranu proti prachu, vlámanie a dážď.

Balík obsahuje:

1 * brašna

Štítky: malá taška na objektív, kriega batožiny, benro statív, mens fotoaparát batoh, šošovky nikon z, herný notebook, fotoaparát nikon, taška na fotoaparát, taška dslr, fuji x100v.


( 3 Hodnotenie )

Počet