4PcsTableware Prenosné Prútika Vidlička, Lyžica Nôž Cestovný Príbor Nastaviť Prenosné Striebro Opakovane Nádoby, Príbory Set s box

€3.24


43642

4PcsTableware Prenosné Prútika Vidlička, Lyžica Nôž Cestovný Príbor Nastaviť Prenosné Striebro Opakovane Nádoby, Príbory Set s box

Funkcia:

100% zbrusu nový a vysoko kvalitné.

Odolný, nerezový 4 kusy príbor nastaviť (Prútika Vidlička, Lyžica Nôž). Skvelé pre cestovanie. S púzdro, to príbory nastavenie je vhodné vykonávať v ruksaku alebo kabelke. Sú odolné voči korózii a hrdzi-menej, pretože použitím materiálu z nehrdzavejúcej ocele, udržiavať lesklé dlhé obdobie. Hodí sa pre kancelárie, auta, esky, camping, skauti, karavan, prázdniny a viac.

Farba:Zelená,Ružová,Modrá

Materiál: Nehrdzavejúca Oceľ.

Kategória: ako na obrázku

Sú odolné voči korózii a hrdzi-menej, pretože použitím materiálu z nehrdzavejúcej ocele, udržiavať lesklé dlhé obdobie.

Odolný, nerezový 4 kusy príbor nastaviť (Prútika Vidlička, Lyžica Nôž). To je ochrana životného prostredia spôsob, ako používať opakovane riad. .

S púzdro, to príbory nastavenie je vhodné vykonávať v ruksaku alebo kabelke.

Hodí sa pre kancelárie, auta, esky, camping, skauti, karavan, prázdniny a viac.

Upozornenie:

Prosím, dovoľte 1-2cm chyba kvôli ručné meranie.

P ls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku.

Farby môžu mať odlišné ako rozdiel displej,pls pochopiť.

Ak máte akékoľvek problémy, prosím, kontaktujte nás pred otvoriť spor, alebo dať negatívnu spätnú väzbu,budeme sa snažiť v našich silách, aby sme vám pomohli,ďakujeme!

Obsah Balenia:

1 x kuchynský set (4pc)

Štítky: príbory zlato nastaviť, zlato, striebro, kórejský lyžica, plastové cestovný príbor nastaviť, gold travel príbor nastaviť, ue6020, príbory, príbor z nehrdzavejúcej ocele, pes spoločné zábal, zariadenie tabuľka.


( 1 Hodnotenie )

Počet