Luk Rybárske Hrot Šípu Šípky, Lukostreľba Cievky Spincast Cievky Prak Recurva Zložené Bow Streľba Šípky Lov Bowfishing Nastaviť

€5.79


Názov položky:Rybolov Luk Nastaviť Kresliť váhu:40 lbs Farba:ako na obrázku

-VEĽKÝ STARGER LUK RYBÁRSKE ČELA PRE STRELCOM VŠETKÝCH VEKOVÝCH KATEGÓRIÍ, VEĽKOSTÍ A ATLETICKÉ SCHOPNOSTI. S high-kvalitné kovové rybárske navijaky, si môžete vychutnať nový trend recurva lúk rybolovu.Skvelá voľba pre začiatočníkov a profesionálov, môžu byť použité na bowfish, lov, alebo len cieľ strieľať. Na každej úrovni skúseností, môžete mať dobrý qulity a lepšiu výkonnosť po opakovanej skúšky.

-SILNÉ SILNÉ RYBÁRSKE RECURVA LÚK, STRIEĽA VEĽKÝ A POMERNE PRESNÉ. Strieľať presne na stacionárne ciele a dlhé vzdialenosti. tvrdý a odolný proti opotrebeniu, výkon a kvalita testovaná. To umožňuje pre veľký komfort, stabilitu a presnejšie rybolov, lov, streľbu s vynikajúcou šípku rýchlosť. Laminácia technológie poskytuje najlepšie húževnatosť a výkon pre fisher lúk.

-To je dobre vyrobená, má vysokú pevnosť, dobrú pružnosť a pohodlné ťahanie, ľahko ovládateľný a s dokonalou čerpať.

-KOMPLETNÉ RYBÁRSKE KIT NA NASTAVENIE ČELA PRE BOWFISHING. Táto jednoduchá streľba recurva lúk prichádza s všetky vybavenie, ktoré potrebujete (1 ks takedown lúk, 3 ks rybolov, šípky, 1 ks rybárskych pocit, 3 ks posuvné puzdro ) na štart ťahanie drsné ryby z vody, bez vyprázdnenia peňaženky.

Štítky: jednoduché prak lov, luk zložených, prak, šípka zvyšok recurva lúk, luk a šíp, luk tradičný luk, hunt prak, financie rybársky výstroj, cievky spincast, kapela prak rybolov.


( 0 Hodnotenie )

Počet