Liek Box Domácnosti Multifunkčné Medicíny Box Prenosný Nosenie-odolné Multi-layer Úložný Box Prvej Pomoci Veľký Prach Box

€8.17


Popis

Popis: Home Care Lekárničky

Špecifikácia: Zdravé,Ekologické Režim#: W1908239

Materiál: Plast

Farba: Šedá,Modrá,Ružová

Farba Štýl: Nordic Farba

Veľkosť S: 21.4x15.8x14.7 cm Veľkosť L: 27.7x20.4x19.4cm

Čistá Hmotnosť pre Veľkosť S: O 315 g

Čistá Hmotnosť pre Veľkosť L: O 655g

Použitie: Domáce Medicíny Storeage

Funkcie: Prenosné,Dvojvrstvové,Veľký Priestor,Bezpečnostný Zámok

Package: Individuálne balenie (jeden kus)

Poznámka: Vzhľadom na svetelné efekty, monitora jas , kontrast, nastavenia, atď., mohli by tam byť aj nejaké nepatrné rozdiely vo farbe zvonenia, obrázky a aktuálnej položky. Prosím, dovoľte 1-3 cm chyba kvôli ručné meranie a uistite sa, že nemáte myseľ pred objednaním.

Spätná VÄZBA

Spätná VÄZBA

1. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím zanechať váš pozitívnu spätnú väzbu z 5 hviezdičiek . A 5 hviezdičky pre podrobné hodnotenie vašej objednávky. Budeme samozrejme dať svoju pozitívnu spätnú väzbu.

2. Ak nie ste tak spokojný v každom vzťahu, prosím, bez váhania nás kontaktujte v prvom rade pred odchodom nás negatívnu spätnú väzbu, som vyrieši všetky problémy za vás. Majte prosím na pamäti, aby sa skončila, ale naša služba nie je ešte ukončená. :). ĎAKUJEME!

DOPRAVA

1. Príprava Čas: potrebujeme 3-7 pracovných dní na prípravu vašej objednávky, prosím, ignorovať, koľko dní spracovania zostáva.

2. Nie je limitied Objednávky/Hodnota v našom obchode. NAŠE ZÁRUKY, Ak nie ste 100% spokojní s kvalitou vášho nákupu môžete vrátiť, alebo vymeniť váš tovar v lehote 30 dní od doručené dňom.

Žiadosť:

1. Položky prijaté do 30 dní od doručené dňom.

2. Položky prijaté nepoužitý, nepoškodený a v pôvodnom balení.

3. Návrat poštovné poplatok bol uhradený kupujúcim.

Štítky: medic puzdro, oka multi layer skladovanie, prvého hokage, k420, plochy pre, klinec spôsobom, botiquin box, prvá pomoc kit v aute, multi layer skladovanie položiek, asus náhradné diely zenfone 2 laser.


( 1 Hodnotenie )

Počet