20pcs/set Poškodené Murivo Skrutku Extractor Titánu Á Skrutka Odstrániť pre Zlomená Skrutka Tool Kit

€13.32


20pcs/set Poškodené Murivo Skrutku Extractor Titánu Á Skrutka Odstrániť pre Zlomená Skrutka Tool Kit Funkcia Robí 4341 rýchloreznej Ocele s tepelne ošetrené technológiou, nad 65 HRC tvrdosť ešte silnejší a zvyšuje tvrdosť každý trochu pomôcť im preniknúť ťažké kovy, zostať dlhšie ostré a odolať hrdzi a korózii. Set vrták na zadnej strane/proti smeru hodinových ručičiek a použiť pomalý vŕtať rýchlosti. Začať extrakciou pomocou vrtáka/hladenie tip a postupne sa prepracovať k vytvorí čistý otvor. Chcete vrtáka na extrakciu tip a používanie konzistentné, klesajúci tlak a pomalé rýchlosti umožňujú ťažbu tip bit do poškodený skrutka alebo skrutka. Dvakrát konci dizajn a Bullet dizajn : v Dvoch krokoch vrtáka & extractor v jednom nástroji, rýchle a jednoduché odstránenie zaschnutých vyzliekol, poškodený, vložené, zahrdzavené a maľované-cez skrutky a skrutky. Ideálny pre murivo, rozbité, prilepené alebo poškodené a skrutku odstránenie; ľahko rozbaliť vložené, zahrdzavené a maľované-cez skrutky a matice. Tento nástroj pracuje na Imbusové skrutky, Stroj Skrutky, Mas Skrutky, Skrutky do Dreva, Šesťhranné Skrutky, klampiarske Skrutky, Zaoblené Skrutky na meno málo. Dvojité Hlavu Dizajn HAKKIN poškodené skrutky odstraňovače sú navrhnuté s otvorom koniec a a získavanie konci,Presné vlákno dizajn mohli lepšie brániť sklzu.Svoju prácu lepšie Široké využitie ste Sa stretli rad problémov, ako decapitation, ťažkosti pri prijímaní, pošmyknutia, a hrdze vo vašej práci?Teraz môžete ľahko vyriešiť tieto problémy s týmto malým súborom nástrojov. PÄŤ rôzne veľkosti kryt najčastejšie používané skrutky a pomôže vám ušetriť čas a dolár. Viaceré možnosti veľkosti Máme spoločné veľkosť možnosti # 0, # 1, # 2, # 3, # 4. Bez ohľadu na to, aký problém, na ktoré narazíte, môžete nájsť správnu veľkosť, aby to riešili. Môžete si lepší výsledok pri použití s elektrickú vŕtačku.

Tipy: 1.Vyberte extractor, ktorá je menšia, než je priemer skrutky a nainštalovať ho na ruky vŕtačku. 2.Použiť malé hlavy vyvŕtať malý otvor v nosené skrutka hlavy (tak hlboko, ako je to možné) 3.Nainštalujte extraktor na strane vyvŕtať 4.Reverzné odstránenie skrutky Oznámenie: 1. Celý proces riadenia je chodu prevádzky, s ručné vŕtačky prevádzky, rýchlosť musí byť pomalé, nie je príliš vysoká alebo náhle rýchlosť až 2. Vyššie extractor je vhodný pre ortodontické skrutky, anti-zub skrutky nie sú uplatniteľné. Ako používať 1.Prvý chcete zabezpečiť, aby ste s použitím trochu, ktorý je MENŠÍ ako skrutku pokúšate sa odstrániť. Tak to má dostatok priestoru, aby sa vŕtať riadne veľkosti otvoru na rozbalenie. 2.Pomaly začať vŕtať dieru do skrutka hlavy alebo skrutka s rezanie veľkosť. To vytvára kužeľ tvarované otvor, ktorý umožňuje jednoduché pre extraktor hlavu chytiť do 3.Flip vrtáka do extractor strane. Reverzné vrták a začať pomaly umožniť vlákna chytiť. Naďalej skrutiek alebo vŕtanie do skrutka alebo skrutka je úplne odstránené

Ukazuje Detail

Štítky: matica skrutka odstraňovač, extraktor skrutka, riad titanium, rukoväť nástrojov, kovoobrábanie, matica nastaviť, vŕtačka mini, plný poškodené skrutky extractor, skrutka extractor, bit nastavený, hss vrták sady.


( 1 Hodnotenie )

Počet