Ostrosť typ 22 mm s arbor 1/2 Plyn CNC diamant prsta bitov pre mokré brúsenie a frézovanie kameň

€34.20


ÚVOD Toto je ostrosť typ 5-segmenty CNC diamant prsta niečo pre žuly a mramoru. 5-segmenty dizajn na rýchlejšie ako väčšina ostatných diamant prsta bitov na trh v Tomto prst bitov sú ideálne pre pevný materiál.Sú vyrobené pre vysoký výkon na formovanie v opracovania aplikácie. PRODUKTY INFORMÁCIE Určený pre mokré brúsenie counter-top umývadlo.Mokré gridning a banských s CNC stroj. PRODUKTY FUNKCIE 1. Určené pre kruhové brúsenie a tvarovanie 2 .pre žuly a mramoru 3. Nástroje na frézovanie, pre mokré nás 4.Veľkosť hriadeľa 1/2" Plyn. 22 mm CNC diamant prsta bit s 5 ks segmenty Položka Č. Priemer Arbor Pracovná Dĺžka Balíky Hmotnosť DC-SFB01 22 mm

1/2 Plyn 40 mm 1pc/veľa, alebo 2 ks/veľa 300 g/pc

Založená v 1998,90% našich výrobkov pre export po celom svete.Zároveň naše leštenie, pílového kotúča a core vrtáka sú privítal náš zákazník z USA,Euro a Atralia. Naše hlavné produkty sú diamantové segmenty, kotúče pre píly, drôt píly diamantové brúsne, flexibilné diamond leštiaci pad, podlahy, leštenie, pohár kolesá, profilovanie kolesá, CNC-profilovanie kolesá, vrtákov, prst router bitov, štetce, brúsne bloky a elektrolyticky pokrývajú nástroje, rôzne špecifikácie.Široko používaný pre rezanie, brúsenie alebo leštenie, žula, mramor, betón, asfalt, žiaruvzdorné, porcelánu a skla. Všetky naše výrobky sú pod prísnou kontrolou kvality. Všetky naše výrobky sú pod prísnou kontrolou kvality.

Štítky: sada vrtákov na kov, kolo vrtákov, prst mokrej hubky, koniec mlyn arbor, brúsivá porcelánu, hliníkové pergolou, základná vrtákov, diamantová vŕtačka, záhradná pergola, čínska keramika.


( 0 Hodnotenie )

Počet