Vrtáka Tesárstvo Vŕtanie Rotačné Nástroje Strihací Nôž Drevorezbárstvo Gravírovanie Nástroje Súpravy, Príslušenstvo Frézovacie Cutte

€2.81


Dreva, Rezanie A Gravírovanie vrtáka Frézovanie Root Fréza Rezbárske Nástroje, 5 KS/Sada

POPIS:

S Dreva, Rezanie a Gravírovanie Drill Bit Nastavený vytvoriť svoj vlastný dreva remesiel a uviesť dielo do života!

Teraz môžete ľahko dokončiť všetky typy drevorezbárstvo projekty, rýchlejšie a s vyššou presnosťou podrobne s drevorezbárstvo & Rytie Drill Bit Nastavený.

Stačí ju pripojiť do Vŕtačky a tie sú dobré ísť! Pohodlné a jednoduché na použitie, ktorý umožňuje vybojovať drevo bez námahy, na rozdiel od tradičného rezbárskeho ktorá môže spôsobiť poškodenie a modriny vašich rukách.

Vysoko Účinný - Tieto bodliaky sú určené pre rýchlejšie drevo odstránenie. Vyrobené z ostrých rýchloreznej ocele, môžete ľahko ostrihať preč lesy oveľa rýchlejšie, pričom hladší povrch.

Optimálna Precíznosť a Detaily – Aby drevorezbárstvo vánok, bez poškodenia lesa. Získať presné výsledky s hladkým povrchom. Bez retuše potrebné.

Jednoduché a Ľahké - Stačí ho nainštalovať ako akékoľvek iné typické vrtáka a je pripravený pre niektoré veľké akcie.

Materiál: Biele ocele

Veľkosť: 3*3,3*4,3*5,3*6,3*8

Výrobok obsahuje:drevorezbárstvo rezbárstvo bit nastavený (5PC)

Štítky: diamond mozaiky tool kit, elektrické šmirgeľ, nohy tool kit, trochu vŕtať dreva, 6 mm fréza, loptu vŕtačka, mini drevorezbárstvo vŕtačka, Drieku 6 mm, drevorezbárstvo rytie drill bit nastavený, knive ostrejší.


( 0 Hodnotenie )

Počet