Deti Legíny Bavlna Deti Nežnej Vzor pre Zimné a Jesenné 3-12T Batoľa Novorodencov je Teplý Pantyhose.

€9.02


71.8% Polyester + 16.7% Viskóza + 11.5% spandex

M / 3-5 rokov / Nohavice dĺžka 22" L / 5-8 rokov / Nohavice dĺžka 26" XL/ 9-12 rokov / Nohavice dĺžka 30" "Y-tvare rozkroku", Pohodlné & Skin-Priateľské Bavlna & Polyesterovej Tkaniny. "Plus veľkosť rozkroku na Zadok", dokonale zapadajú a anti-sklzu. "Pružné elastické s gumovým pásom", aby váš pás pohodlnejšie. DARČEKOVÁ SADA na Vianoce, Halloween, Narodeniny a iné špeciálne festival. Ručné pranie a pranie v práčke.

Značka Príbeh

Špecializujeme sa na kvalitné ponožky pre nové generácie trendy deti a moderné ženy. Náš návrh bod pochádza z nášho prírodného života, vyrábame naše výrobky bezpečné, zdravé a pohodlné. Naše ponožky vás bude sprevádzať cez veľa ciest, z batoľa do školského veku, z mladistvý k zlému. Nie sme len s vami, ale aj s vami, k realizácii lepší život. Pre tých, ktorí radi jednoduchosť a nie monotónnosť, sú starostlivo navrhnuté pre deti, ktoré vyrastajú.

Štítky: lesklé pančuchy batoľa, zimné uggs batoľa, zimné vrece batoľa, rozhovor zimné batoľa, zimné naboso batoľa, zimné blúzka batoľa, termálne zimné nohavice batoľa, bibicola zimné batoľa, zimné chlapca, batoľa, zelený zimný pančuchové nohavice batoľa.


( 0 Hodnotenie )

Počet