Typ-c Multifunkčné Dual USB Voltmeter Tester Bezpečnosti Monitora DC Digitálny Voltmeter Prúd Napätie Meter Pre Ochranu Zariadenia

€5.59


Typ-c Multifunkčné Dual USB Voltmeter Tester Bezpečnosti Monitora DC Digitálny Voltmeter Prúd Napätie Meter Pre Ochranu Prístroja Funkcie: monitorovanie v Reálnom čase poplatku dát, USB monitor sa automaticky preruší, keď je prístroj je plne nabitá, je to ovládateľné a bezpečné počas nabíjania, účinne chrániť váš prístroj.

Môžete ľahko meranie prevádzkových prúd výstupné napätie USB port a zariadení.

Smallsize , ani moc , a iné pomocné zariadenia, plug-and-play aj odhaliť nabíjačku USB výstupné napätie a prúd sú štandardné vhodné pre továrne, Laboratórne a užívateľov.

Tento USB prístroja môžete monitorovať napätie,prúd,kapacita,výkon, zaťaženie odpor, čas nabíjania a ďalšie údaje.

Špeciálny dizajn USB strany, tak je to jednoduché, keď zapojte USB tester s inými zariadeniami.

Tento prenosný USB tester je ľahko prenosný a umožňuje dať do kabelky alebo vrecka vždy, keď pôjdete spolu s symetrické a reverzibilné konektor pre vaše jednoducho prevádzky. Tento USB, digitálny multi-meter je špeciálne navrhnutý tak, aby chránil váš mobil nabíjania reálne možnosti napájania, banky a v reálnom čase nabíjania údajov zisťovanie.

Pamäťová funkcia pomáha displej pracovný čas a energiu, aj keď je vypnutý.

Každý USB meter tester má funkciu odrezať automaticky, keď je plne nabitá, na ochranu vašich cenných zariadení efektívne.

Špecifikácia: Materiál: Guma, Sklo

Model: MA2-1042B

Farba: Čierna, Biela

Veľkosť: 53*26*15 mm

Časový Rozsah: 0 - 99 hodín

Napätie: 4V - 30 V

Aktuálne: 0A - 5.1

Výkon: 0W - 155W

Kapacita Rozsah: 0 - 999999mAH

Vnútorná Teplota:0 - 18 Stupňov Balík v cene: 1 x USB Voltmeter Tester Poznámky:

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory,obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.

Vzhľadom na ručné meranie a rôznych metód merania, prosím, dovoľte 1-5 mm odchýlkou. Vďaka!

Štítky: floyd rose tremolo, tester voltmeter, cc2538, plné telo tracker vr, ťažba plošinu nastaviť, prispôsobiť sodastream, monitor pc, usb tester usb typu c, stick usb, churrera churro.


( 1 Hodnotenie )

Počet