Polyester Bavlnená Tkanina List Tkaniny Tkaniny Cartoon Panda Vytlačené Na DIY Taška Patchwork Vyšívanie, Šitie Materiálov 45*145 cm/pc

€2.80


Polyester Bavlnená Tkanina List Tkaniny Tkaniny Cartoon Panda Vytlačené Na DIY Taška Patchwork Vyšívanie, Šitie Materiálov 45*145 cm/pc Výrobku: Bavlnené Tkaniny Polyester Materiál: Polyester / bavlna Farba: Ako je vidieť na obrázku Veľkosť: 45*145 cm/pc Funkcie: Eco-friendly, pohodlné, novinka Použitie: 1. Ideálny party dekorácie, bábiky a hračky tvorby pre deti, darčekové balenie. 2. Bytový textil, obuv, tašky, patchwork, prešívanie, vankúše, vankúše a všetky textílie remesiel. Poznámka : 1. Všetky textílie sú rezané a merané ručne. Položka môže opustiť surové okraja a majú 1-2 cm odchýlka existovať. 2. Vzhľadom na rozdiely v počítačové monitory, aktuálne farby sa môžu mierne líšiť od tých, ktoré sa zobrazuje. 3. Všetky textílie sú rezané v predstihu a predávaných kusov vo všeobecnosti, ak potrebujete kontinuálneho vlákna tým, dvory, prosím, napísať poznámku alebo sa obráťte na predajcu pred uvedením poradí!

Štítky: remeslá materiálov papiere, patchwork kožušiny textílie, barkcloth, textílie v meter, Textílie, panda mäkká hračka, klinec prenos, textílie patchwork, žakárové švajčiarskej čipky voile, bavlnená tkanina tlač.


( 2 Hodnotenie )

Počet