150*50 cm/pc Krásne Perly Rainbow Tylu Textílie Praktické Oblečenie Závoj, dekoračné Materiály DIY Remeselníci Šitie Oka Dodávky

€2.64


Názov:Sequin dot tylu textílie

Tvrdosť:veľmi mäkké

Šírka: 150 cm

Dĺžka: 0,5 metra/pc

1 ks=1,5 m(šírka) *0,5 m(dĺžka)

2 ks =1,5 m(šírka) *1 m(dĺžka)

3 ks= 1,5 m(šírka) *1,5 m(dĺžka)

Poznámka:Ak množstve objednávky je viac ako 1pc, budeme pokračovať bez rezania.

Doručenie do ostatných krajín : Všeobecne povedané , Bude loď vašej objednávky od Číny Čína Príspevok Redistered Air Mail v 3-7 pracovných dní . Je to o 15-60 dni pre väčšinu krajín , v niektorých krajinách môže trvať aj viac dní, ako je Brazília ,Argentína. Ak dátum doručenia prichádza , ale ste nedostali položky , sa môžete skontaktovať s nami predĺženie dodacej lehoty . Vracia : Ak ste prijímať chybný alebo nesprávne položku , alebo nejaké iné problémy , prosím, najprv kontaktujte nás bedore budete robiť čokoľvek . My vám ponúkneme uspokojivé riešenie. Venujte pozornosť na skutočné farby . Môže to byť rôzne niečo z obrázkov v dôsledku rôznych monitoroch. Spätná väzba : Prosím, daj mi 5 hviezd a nechať pozitívnu spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi tovary a služby, ak nie je žiadny problém . Prosím, kontaktujte nás pred odchodom spätnej väzby .

Štítky: remeslá materiálov papiere, tangá ženy, patchwork kožušiny textílie, demi šaty, barkcloth, sieťovina lada, textílie v meter, tull pre okno, stretvh jersey textílie, príslušenstvo šiť.


( 2 Hodnotenie )

Počet