Nový Príchod 40pcs 15x15cm Non Tkané Cítil Textílie 1mm Hrúbky Polyesterovej Tkaniny Plsti DIY Zväzku Pre Šitie Bábik Remeslá

€3.91


Vezmite prosím na vedomie : 1.tovar bude dodaný prostredníctvom Čína Príspevok Registrované Air Mail voľne ak výške viac ako $7. 2.Ak vaša objednávka suma v $7 , tovar bude dodaný prostredníctvom Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus voľne 3.Ak vaša objednávka výške viac ako $150 ,free express. 4.Viac sumu si objednáte,tým vyššiu zľavu dostanete. Toto je čas doručenia package: Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus---- 16 - 60 pracovných dní Čína Príspevok Registrované Air Mail-- 10-45 pracovných dní E-Paket--- 5-25 pracovných dní EMS---5-12 pracovných dní DHL/Fedex/UPS/TNT----3-10 pracovné dni Produkty Displej O preprave

1. Tovar bude dodaný v priebehu 1-3 pracovných dní po jasný platby.

2. Tovar bude odoslaný na adresu uvedenú na vašej Viazaný, prosím, uistite sa, že je to správne. A ak chcete zmeniť svoju adresu, prosím, kontaktujte nás pred vašej platby.

3. Ak NIE receiveed priebehu 4 týždňov, prosím, kontaktujte nás pre pomoc.

4. Normálne, pozemky, bude odoslaný Čína príspevok Air Mail, ktorý bude mať 15-25 pracovných dní v závislosti na krajinách, poveternostné podmienky, festival prázdniny a tak ďalej. Ak potrebujete položiek v zhone, prosím, kontaktujte nás pre iný spôsob doručenia (ako je uvedené nižšie ), ktorá potrebuje EXTRA POPLATOK.

FAQ

Platobné metódy

Stačí cítiť istotu zaplatiť nás prostredníctvom www.tantra-egypt.sk Escrow prostredníctvom Visa , MasterCard , QIWI , Western Union , a Bankové Prevody . Vaša platba je len prepustený na nás po potvrdení dostanete tovar.

Spätnú Väzbu A Po-Predajný Servis

To je ocenil, že by ste mohli nechať nás pozitívne ohlasy, ak ste spokojní s našimi položky a služby. Stačí, neváhajte a kontaktujte nás na prvom čas, keď sa stretávajú žiadny problém, máme viac ako desať rokov cenné skúsenosti v tejto oblasti, ako výsledok môžeme vyriešiť akýkoľvek problém pre vás. Prosím, nenechávajte negatívnu spätnú väzbu alebo otvoreného sporu. Dôverujte nám, žiadne nehody bude vyriešený .

Oznámenie

Ak sa chcete vrátiť tovar,musíte znášať nákladnej dopravy .Ďakujeme za pochopenie.

Štítky: batoh pre pásu, dragon jumper, dom bábika plavidlá, kvetinové vlny, bábika pokožky, japonsko mních handričkou, textílie punč, háčkovanie pero, textílie baránok, handričkou mních.


( 1 Hodnotenie )

Počet