AV Vibrátory pre Ženy Stimulátor Klitorisu Dospelých, Hračky, Sex Stroj Páry Erotické Masér Čarovná Palička Žena Masturbator Nástroj

€18.19


Viac vibračné frekvencie

Vibrátor obsahuje 8 vibračných vzorcov, ktoré sú k dispozícii z vysokej na nízku splniť vaše potreby, poskytuje úžasne upokojujúce zážitok pre mužov a ženy.

Bezpečný materiál,

Je vyrobený z tela-safe & skin-príjemný materiál, ktorý je bez zápachu, netoxický a non-porézne. Osobné vibrátor sa stará o vašu pokožku, s opatrnosťou a robí váš sexuálny zážitok cítiť veľmi pohodlne.

Svalová Relaxácia Master

Túto odbornú masáž v slovenčine môže byť použitý pre svalovú relaxáciu pred alebo po cvičení, alebo pre unavené telo masáž. Jeho ohybné masáž hlavy môže dosiahnuť najviac potrebné častí tela, presnejšie, aby vyhovoval vašim potrebám.

Multi Rýchlosti Vibrácií

Tento handheld masér je napájaný rekonštruovaných motor, a môžete si užívať ultra-komfortné masáž terapia na uvoľnenie tela. Môžete si vybrať vhodnú masáž režime a rýchlosť podľa rôznych častí tela.

Dlhotrvajúce Napájanie

Tento masér je vybavený dlhá životnosť lítiovej batérie, ktorá vám ušetrí problémy časté nabíjanie keď sa teší silnú masáž.

Prenosná Veľkosť

Správnu veľkosť vám umožňuje ľahko ovládať a nosiť so sebou. Splniť vaše svalovú relaxáciu potreby kedykoľvek a kdekoľvek.

Štítky: ženy vibrátor palička, prenosné sexuálne stroj, dospelých sex shop, Palička, vibrat, av vibrátory, dildo vac u zámok, hitachi palička, sex stroj náhradných dielov, hra sex.


( 2 Hodnotenie )

Počet