280x100cm Plátno hojdacia sieť Rainbow Prúžok Anti prevalcoval Visí Swing hojdacia sieť Vonkajšie Cestovanie, Camping Záhrada Dvore Nábytok

€12.12


{vlastné}

Prenosné Padák Hojdacia Sieť Camping Hojdacia Sieť Pre Backpacking Záhrady, V Záhrade,Turistika &Cestovanie

Funkcie:

★Každé balenie obsahuje jeden hojdacia sieť je vhodné zodpovedajúce carry taška pre jednoduchú prepravu,vrátane uviazať lano.Veľkosť: 280x100cm

★Relax v parku, záhradke, a viac s týmto robustný, ľahký a priestranné hojdacia sieť postavená spriahnutým reťazec typu pre posilnenia stability.

★Premium plátno tkanina konštrukcie odoláva škvrny a je vzduch, priepustná pre jednoduché čistenie a pohodlné odpočíva bez horúcich miest.

★Vysokej pevnosti Camping hojdacia sieť, bezpečne drží až do 350kg. Lano, kĺb je špeciálne pletieme podľa fyziky pravidlá, aby každý reťazec stojan rovnakú váhu a hojdacia sieť je dosť silný.

★Vonkajšie hojdacia sieť,všestranné, trvanlivé, a kompaktný. Ideálne pre pešiu turistiku, camping, horolezectvo, vodné športy, cestovanie, piknik, späť-yarding, alebo na záhrade a na dvore použitie.

Package Includeds:

1 x hojdacia sieť

1 x uviazať lano

1 x Skladovanie taška

Štítky: 1 krku hojdacia sieť, hojdacia sieť zavesiť, košík swing, malý dvorček nábytok, záhradný nábytok vybavenie, tábor hojdacia sieť, veľké kreslo hojdacia sieť, nábytok terasa, pegless, hojdacia sieť vonkajšie.


( 0 Hodnotenie )

Počet