9pcs/set Citrón Strúčik Éterické Oleje Pre Aromaterapia Výustiek Kvet, Ovocie, Éterické Oleje, Zmierniť Stres pre Zvlhčovač

€11.19


Popis:

Názov: Tymián, Bazalka Šalvia Strúčik Citrón Lemongrass Pačuli Rozmarín Vanilka Éterických olejov

Hmotnosť:50g

kapacita:10 ml

Dobré pre:

Pre myseľ: obnoviť a revitalizovať myseľ, najmä v vystrašených situáciách.

Pre orgán: najdôležitejšie užívanie čaju je pomôcť imunitný systém odolať infekčných chorôb, stimulovať biele krvinky tvoria ochranné línie proti invázne organizmy a skrátiť trvanie ochorenia, ako silné antimikrobiálne esenciálny olej.

Pre pleť: Čistenie účinok je vynikajúce, zlepšiť purulent jav, rany a infekcie, ako aj varí. Vyčistiť ovčím kiahňam a herpes zoster spôsobené vaccinia a špinavé časti. To môže byť používané na popáleniny, rany, úpal, tinea, bradavice, ringworm, herpes a nohy Hong Kong. To môže tiež liečiť suchú pokožku hlavy a lupiny.

Zmiešané:

1.Pridať 1-2 kvapky tea tree oleja do masky po dobu 15 minút. Je vhodný na ošetrovanie mastnej pleti a nerovný pórov

2.Tea tree oleja 3 kvapky + Rozmarín 2 kvapky + 5 ml hroznový olej, robiť detoxikačná masáž tváre, a potom vyčistite s facial cleanser, a sprej tea tree kvet vody.

3.1 kvapka čistý tea tree olej do 10 gramov smotany / mlieko / toner a mix rovnomerne, potom upravte akné.

Štítky: aromaterapia esenciálny olej, esenciálny olej pure set, arómu esenciálneho oleja, chuť oleja, analgetický klinčekový olej, olej bergamot, jedlé klinčekový olej, esenciálny olej pure, klinčekový olej india, čistý klinčekový olej.


( 1 Hodnotenie )

Počet