2021 Nové Malé Magnetické Biela tabuľa na Stôl 10"X10" Double-Sided Ploche Stola Rada

€4.11


Funkcia:

OOTDTY

【Uhol naklonenia & Výškovo Nastaviteľné] vyzýva Jednoduché nastavenie výšky tabuľa o strácaní a sprísnenie inovované gombík. Môžete vždy nájsť vhodný výška pre vaše pohodlné písanie držanie tela a pohodlné prezeranie.

【Uzamykateľné & Stojí Pevne] vyzýva Na ploche dr y era se na palube je 360°otočná a uzamykateľné v akejkoľvek polohe, že robí to stojí bezpečne. Vyberte uhol, ktorý vám vyhovuje.

【Obojstranné Odolný Povrch] vyzýva High-end trojvrstvové pečenie tabuľa prichádza s obojstranné odolný povrch, anti-šrotu a ľahko suché utrite všetky dr y era sers. A povrch odráža ticho, ktoré nebude oslňovať a pomôže vám lepšie vykonávať na firemné prezentácie.

【Prenosná Veľkosť pre Domáce Kancelárie Školy] vyzýva Nie je príliš veľký alebo príliš malý, ideálny na stojany na stôl a dosť svetla nosiť. Môžete použiť tieto dr y era se na palube budovať svoj plán, napíšte denný zoznam úloh, alebo ho použiť ako rodina message board pre denné pripomienky, alebo ako dieťa, je to matematika prax mini tabuľa, atď.

【TIPY] vyzýva magnetické dosky je potiahnuté plastovou fóliou, ktorá chráni povrch, prosím, ošúpeme ju preč pred použitím.

Špecifikácia:

Materiál: Zliatina Hliníka, MDF

4 Veľkosti, Voliteľné: 15x20cm;20x30cm;25x25cm;25x35cm

Farba: Biela

Množstvo: 1Pc

Poznámka: 1.Prosím, dovoľte 1-3 cm chyba kvôli ručné meranie. pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku.

2.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Ďakujeme!

Package zahrnuté:(bez maloobchodného balenia)

1 x Magnetická Tabuľa

Štítky: nálepky štýl scaffolder, borat, vtipný rada, nepremokavé tabuľa, veikk, scaffolder kľúča, 50x40 plátno, magic notebook, os tabletu, fx2lp rada.


( 0 Hodnotenie )

Počet