AF Automatické Automatické Zaostrovanie Adaptér Krúžok 25 mm GR II Makro Predĺženie Trubice pre Canon EF EFS

€16.37


Ponúkajú OEM AF Automatické Automatické Zaostrovanie 25 mm GR II Makro Predĺženie Trubice pre Canon EF EFS

Popis:

Automatické Makro Rozšírenie Rúrka 25 mm GR II je navrhnutý tak, aby objektív zaostriť bližšie, než je jeho normálna nastavená na minimum so zameraním vzdialenosti. Blíži má za následok zväčšovanie svojho predmetu (čo je objavia väčšie v hľadáčiku a na vašich obrázkoch). Sú mimoriadne užitočné pre makro fotografie, čo vám umožní previesť takmer všetky objektív do makro objektív za zlomok nákladov pri zachovaní jeho pôvodného optickú kvalitu.

GR II predĺženie rúry nemajú optika. Sú namontované v medzi telo fotoaparátu a objektív vytvoriť väčšiu vzdialenosť medzi objektívom a film rovine. Pohybom objektívu otec preč z filmu alebo CCD snímač fotoaparátu, objektív je nútený zameranie oveľa bližšie, než je obvyklé. Väčšia dĺžka predĺženie trubice, bližšie k objektívu, môžete zamerať.

To je s elektronické kontakty,ktoré ju robia podporu automatické zaostrovanie,automatické expozície,atď. Navrhnuté s 1/4" závit pre statív, aby to pomocou pohodlie na statív A je tiež prichádza s 2 čiapky (predné a zadné krytky) na ochranu úchytiek.

Špecifikácia:

Priemer rúrky: Cca. 62mm

Rúrky dĺžka: 25 mm

Materiál: Plastové Telo

1/4" závit pre statív

Vhodné pre:

Všetky EOS EF / EFS objektívu a fotoaparátu s EF/EF-S mount

Package vrátane:

Automatické makro rozšírenie rúrka 25 mm GR II x 1

Predné & Zadné krytky Kit x 1

(S origial balík)

Štítky: krúžok zaostrenia kamery, makro jazdca, zameranie výstroj krúžok, canon eos r, makro, sex kostým erotics pár, makro krúžok, automatické zaostrovanie, makro predĺženie trubice, fotoaparát canon, box matt.


( 0 Hodnotenie )

Počet