LanParte D-poklepaním na BLF19 Pevné Napätie Figuríny Batéria pre GH5s GH5 GH4 pre Panasonic Kamery

€48.79


LanParte D-poklepaním na BLF19 Pevné Napätie Figuríny Batéria pre GH5s GH5 GH4 pre Panasonic Kamery najdôležitejšie produkty - Napájanie kamery s externé napájanie - S rovnaký tvar a rozhranie ako originálne batérie Otázka: Čo je fotoaparát figuríny batériu? A. Cmera figuríny batérie balenia je adaptér dodávaný s rovnakou osnovy a rozhranie ako originálne batérie, ktoré môžu napájať fotoaparát s externým zdrojom napájania. Otázka: Je figuríny batériu spoplatnené? A. figuríny batérie balenia je adaptér, ktorý je bez bunky vo vnútri, takže je un-spoplatnená. Otázka: Ako si vybrať figuríny batériu? A. skontrolujte Prosím figuríny batérie zoznam nájsť originálne batérie modelu a modelu fotoaparátu. Otázka: Prečo je potrebné používať fiktívne batériu? A. fotoaparát originál batéria s obmedzenou kapacitou. Môžete napájania fotoaparát dlhší čas s dummy batériu pripojenie externý zdroj napájania najmä pre time-lapse streľba. Otázka: Čo je vstupné napätie pre figuríny batérie? A. vstupné napätie je od 7.4 V-8.4 V., Prosím, nemáte vstup vyššia ako 8.4, pretože V figuríny batérie nemôže reduct napätie. Alebo môže to poškodiť váš fotoaparát. Q. fotoaparát originálne batérie je označené 7,2 V, alebo 7.4 V., Prečo figuríny batérie môže mať vstup 8.4 V? A. 7,2 V, alebo 7.4 V fotoaparát, batéria s dvoma počítačmi 18350 batérie bunky alebo podobné batérie bunky. Je plne nabitá batéria napätie je 8.4 V., Takže 8.4 V je bezpečnosť . Otázka: Je figuríny batérie bezpečné pre môj fotoaparát? A. Áno. Dummy batéria je adaptér, ktorý nechcete zmeniť napätie. To je v bezpečí, keď budete mať vstupné napätie od 7.4 V-8.4 V. Q. Aká je plný dekódované figuríny batérie.

A. úplné dekódované figuríny batérie prichádza s plnú dekódované čip, ktorý môžete nechať fotoaparát zvážiť figuríny batérie na originálne batérie. Potom fotoaparát môže pracovať normálne.

Otázka: Je kábel na dummy batérie vplyv fotoaparátu.

A. Každý fotoaparát sa dodáva s otvorom nechať kábel mimo. Kábel nebude mať vplyv fotoaparátu .

Otázka: Prečo nemôžem zapnúť kameru, keď som sa pripojiť figuríny batérie. A. Prosím, postupujte podľa krokov nižšie a kontaktujte vášho predajcu, ak to stále nefunguje. 1. Potvrďte prosím, že použijete správne figuríny batérie. 2. Potvrďte prosím, že batérie sa pripájate, je nažive. 3. Prosím potvrď, fotoaparát batérie dvere sú zatvorené.

Štítky: 4x5, dsmc2 monitor, batéria gh4, panasonic kamery gh5s, nicefoto softbox, profoto softbox, gh5, d klepnite na napájanie, led neewer, veža lumix gh5.


( 0 Hodnotenie )

Počet