Unisex Kompresné Pančuchy Nylon Lekárske Ošetrovanie Pančuchy Vonkajšie Cyklistické Priedušná Dospelých Športové Ponožky Cartoon Futbal Ponožky

€3.17


Prečo stále viac a viac ľudí, ako nosiť kompresné ponožky teraz?

Či ste športovec, ktorý chce excel v hre, ktorí sedia na dlhé obdobie, počas cestovania alebo v práci, alebo niekto zaoberá bolesť kvôli chronické ochorenie, podporuje správny krvný obeh, aby vaše nohy, je nanajvýš dôležité.Naše Kompresné Ponožky sú navrhnuté s najnovšími arch teľa technológiu kompresie, ponúkajú cielené nohy na teľa podpora sval,pomôcť, aby krv tečie na zvýšenie športovej výkonnosti a zmiernenie bolesti v dôsledku viacerých podmienok.

Znižuje Riziko Zranenia

Poskytujú extra kompresie podporu stabilizuje vaše arch, členok a svaly.Minimalizuje sval oscilácie a mikro-trhanie.Zabraňuje kŕče a zranenia.Vylepšená podpora môže predchádzať úrazom v dôsledku zlej svalovej sily, najmä v druhej polovici maratón.

Zlepší Váš Výkon

Pre vytrvalostných športovcov, kľúčový mechanizmus je "teľa svalovej pumpy" - s každým krokom alebo pedálom mŕtvice, zvieranie a unclenching calf svalov vytlačí krv späť k srdcu. Naše Kompresné ponožky poskytujú extra squeeze, ktorá zvyšuje toto čerpanie akcie, zrýchlenie toku toľko potrebné kyslíka do pracujúcich svalov.Rýchlosť obehu krvi späť k srdcu a upratať metabolických splodín z svaly. Pomáha Obnoviť Rýchlejšie Stimuluje prietok krvi a zvyšuje dodávky kyslíka do vašich svalov.Znižuje kyselinu mliečnu produkciu, svalové bolesti a pocity heavinessin nohy a nohy.Rýchlejšie zotavenie z "oneskorený nástup svalovej bolesti". Pomáha Predchádzať alebo Zmierniť Opuchy, Pomáha kontrolovať opuch prostredníctvom posilnenej obeh a urýchľuje odstránenie celulárnej odpadové produkty.Redukuje opuchy a únavu z dlhšom sedení alebo státí. Je ideálny pre pregnent ženy a tých, ktorí sedia alebo stoja za dlhé obdobie, počas cestovania alebo v práci. Pomáha Zmierniť Plantárna Fasciitis Bolesť Navrhnuté s kompresiou na pomoc pri manažment bolesti a oslobodenie od plantárna fasciitis, náklon ostrohy a arch bolesť. Pomáha Pri Státí A Chôdzi Bolesti.Kompresiu Väz Bude Znížiť Zápal Urýchlené Hojenie. Kto môže využívať kompresné ponožky: 1, Tehotná žena 2, Športovcov a aktívnych ľudí, ktorí sa podieľajú s Športy, beh, turistika, cyklistika, futbal hrať atď. 3, Časté cestujúcich alebo niekto, pričom dlho lietadlo letu 4, Miest, ktoré vyžadujú, aby ste sa na nohy veľa: zdravotné Sestry,Učiteľov,pracovníkov v stavebníctve, kuchári, riadok pracovníkov a reštaurácie, obsluhujúci personál atď. 5, Miest, ktoré si vyžadujú dlhšom sedení: administratívni pracovníci,ovládačov atď. 6, Niekto, kto trpí Kŕčové Žily, Opuchy, Plantárna Fasciitis atď.

Štítky: komprimovať nohavice, šťastný ponožka bicykli, kompresné ponožky medica, eagle basketbal ponožky, komprimovať, darček sestra, príslušenstvo sestra, komprimovať mužov, sexy komprimovať zdravotné ponožky, priedušná kompresné pančuchy.


( 1 Hodnotenie )

Počet