Široké+2 Krok Stoličku Pre Batoľa Detský Stolček Na Wc Potty Training Protišmykovou Mäkká Rukoväť Pre Bezpečné, Ako Je Kúpeľňa Nočník Stolice A

€20.36


body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Otvoriť Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktu-desc { width: 100%; height: 209px; } #popis { width: 100%; height: 50%; } #detaily { width: 100%; height: 50%; } .ui-box-hlava { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-anchor: dediť; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; } Široké+2 Krok Stoličku Pre Batoľa Detský Stolček Na Wc Potty Training protišmykovou Mäkká Rukoväť Pre Bezpečné, Ako je Kúpeľňa Nočník Stolice A

SAFE / ROBUSTNÉ: používa 4x extra hrubé, protišmykové gumové nožičky pre podlahové grip - na rozdiel od iných stoličky, ktoré používajú tenké plastové nohy vložky (pozri foto na porovnanie). Naše šedej soft grip gumové súčasnosti plne pokrýva OBE krok povrchy pre extra úroveň bezpečnosti, komfortu používania a bezpečné postavenie pre vaše dieťa.

IDEÁLNY PRE GG DETI: Naše dual výška dizajn s extra široký kroky pomôcť batoľatá krok ich ceste do nezávislosť ako sa prechod od wc nočník výcviku, na umývanie rúk a čistenie zubov pri dreze, aby nakoniec dosiahnuť pultov a skrine vo vašej domácnosti a kuchyni. Stolice nohy vykonávať najlepšie na čisté, suché, oil-free podlahy.

ODOLNÝ / ĽAHKÝ: ŠIROKÝ dve krok stoličky sú prenosné, stohovateľné, a vydrží s posilnené plastové základňu, ktorá môže pojať až 190 kg. Tieto univerzálny, viacúčelový stoličky môžu byť použité všade v dome a poskytne vášmu batoľatá a deti, ktoré extra podporu, ktorú potrebujú na mnoho rokov dopredu.

ČISTÉ / ŠTÝLOVÉ: používame len materiály, ktoré sú non-BPA, non-PVC, a šetrné k životnému prostrediu. Naše škvrnám odolná konštrukcia je ľahko čistiteľným a čisté. Naše stoličky sú nielen neuveriteľne užitočné, ale štýlový rovnako - a navrhnuté tak, aby zodpovedali všetky dom dekor s čistým biela / šedá farebná schéma, vkusné logo v pravom hornom rohu, a etikete výrobku nenápadne umiestnené mimo view - na rozdiel od iných stolice značiek, ktoré inzerujú v popredí.

Farba:biela+šedá

Materiál:plast

Veľkosť:33*36*26.5 cm

Obsah Balenia:

1* stolice

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: diéta pill, deti stolice, stolice drevené, bench obuvi, krok box školenia, plexisklo kazateľnica, deti krok školenia, Osmanská, plastové krok stolice, stolice dreva.


( 0 Hodnotenie )

Počet