Bezdrôtové Dilda AV Vibrátor Čarovný Prútik pre Ženy Stimulátor Klitorisu USB Nabíjateľné Masér Sexuálne Hračky pre Svalové Dospelých

€7.33


modname=ckeditor

Vibrátory pre Ženy Sexuálne Hračky pre Dospelých G-Spot Masér pre Ženy Klitorálny Masturbator Erotické Hračky Faloimitator Dilda pre Ženy

【O Color] Vyzýva

❤ Nájdete na skutočnú šancu!

【Odporúčania] vyzýva

❤ Drhnúť "hračka" na 75% lekárske alkoholu alebo sterilizovať dezinfekčný prostriedok pred použitím. Kabát správne množstvo maziva na produkt. Odporúča sa na použitie s kondómom spolu; ❤Vložiť do tela, až kým vyvrcholenie.

【Opatrenia] vyzýva

❤ Po použití, "hračku" má veľké množstvo výlučkov a lubricat rezíduí. To sa ľahko plemeno baktérie ak nie je čisté to na dlhý čas. Takže prosím, vyčistite si "hračka" okamžite po použití.

❤ Pri čistení "hračka", prosím, nie split vody na prechod a napájanie bunda. Len pomocou prstov a vody, utrite, nepoužívajte kefu alebo kyseliny cleaner.

❤ Po umytí, utrite suchou bavlnenou látkou je odporúčané, vysoko kvalitné tkaniva je tiež dobrá voľba. Po wipe vody, suché prirodzene a vyhnúť slnku!

❤Konečne, môžete použiť špeciálne čistiace kvapaliny alebo zriedeného liehu (75%) na dezinfekciu, alebo môžete posypať niektoré mastencového prášok na skladovanie.

❤Môžete použiť velvet tašky alebo vrecka, aby ho uložiť. Uschovajte ho na chladnom a suchom mieste.

【Reálne shooting] vyzýva

O Balík

V záujme ochrany vášho súkromia, garantujeme ak chcete odoslať svoje produkty v bezpečnom stave. Produkt bude zabalené s airbagom/žltá bublina plastové obálky, aby sa zabránilo poškodeniu počas transportion.

O Záruke

Vrátenie peňazí v prípade, že položka nezodpovedá popis alebo chybné.

About Product (O Výrobku

Všetky výrobky sú 100% zbrusu nový, funkčný a starostlivo skontrolovať pred odoslaním von. Všetky výrobky sú vyrobené z Lekárskej triedy materiál, 100% bezpečnosť, neškodné pre telo, (To je normálne že sa budete cítiť mierny zápach pri prvom otvoriť, pretože bol výrobok v obale mesiacov. Prosím, vyčistite ho a vysušiť prirodzene, vôňa zmizne čoskoro.)

O Zásielke

Budeme posielať objednávky do 5 pracovných dní. Dodacie lehoty sa môžu líšiť v závislosti od rôznych krajinách a bude ovplyvnený počasím,pubilc prázdniny a tak ďalej. Ak objednávku dosen nie recevied v vyhlásiť času, prosím, kontaktujte nás.

Čo robiť, ak spĺňajú produkt problém

Prosím, použite výrobku podľa manuálu prvý, ak sa stále nemôžete použiť to, prosím, kontaktujte zákaznícky servis v čase, prosím neotvárajte spor bude, veríme, že communiocation je oveľa lepšie ako spor.

Štítky: av čarovná palička masáž, av stick, čarovný prútik, omietky svalový stimulátor, av vibrátory, mi svalový stimulátor, muži svalový stimulátor, vedúci čarovná palička, av vibrátor masáž, av vibrátor palička.


( 0 Hodnotenie )

Počet